Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Game of Thrones: Διέρρευσαν τώρα και τα τηλέφωνα των ηθοποιών!

Game of Thrones: Διέρρευσαν τώρα και τα τηλέφωνα των ηθοποιών!

Πόσα ακόμη έχουν στην κατοχή τους οι χάκερς του Game of Thrones… Οι παραβάτες των συστημάτων ασφαλείας της HBO, αυτή τη φορά διέρρευσαν προσωπικά στοιχεία του καστ.

Έγγραφο που βρίσκεται τώρα στα χέρια των χάκερς, περιλαμβάνει προσωπικά τηλεφωνικά νούμερα, διευθύνσεις κατοικιών και διευθύνσεις προσωπικών email από όλους τους ηθοποιούς της 7ης σεζόν του Game of Thrones, συμπεριλαμβανομένων των Peter Dinklage, Lena Heady και Emilia Clarke.

Σύμφωνα με το The Verge, οι παραβάτες του υλικού της HBO έχουν πλέον στην κατοχή τους πολλά στοιχεία τόσο για την εξέλιξη της σειράς όσο και πράγματα που αφορούν την προσωπική ζωή των ηθοποιών, όπως το κινητό τους τηλέφωνο ή τον τόπο κατοικίας τους. Επιπρόσθετα, υπάρχουν πολλά εμπιστευτικά έγγραφα του αντι-προέδρου του δικτύου, Leslie Cohen.

Η Guardian αναφέρει ότι οι χάκερς ήδη έχουν δημοσιοποιήσει περίπου τα 3.4GB δεδομένων. Οι χάκερς ισχυρίζονται πως απέκτησαν 1,5 terabytes δεδομένων από την εταιρεία, ενώ πηγές αναφέρουν ότι υπάρχει υλικό σε μορφή κειμένου, που φέρεται να είναι το σενάριο του τετάρτου επεισοδίου της τρέχουσας σεζόν του Game of Thrones. 

«Το HBO πρόσφατα βίωσε ένα “κυβερνοσυμβάν”, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα τη διαρροή δεδομένων», αναφέρει σε ανακοίνωση η εταιρεία. «Αρχίσαμε άμεσα να διερευνούμε το περιστατικό και συνεργαζόμαστε με την αστυνομία και εταιρείες του χώρου της κυβερνοασφαλείας», δήλωσε.

https://www.youtube.com/watch?v=lPicnFOZcto

Πέρα από αυτά τα σενάρια, η διαρροή φαίνεται ότι περιέχει αμέτρητα εσωτερικά έγγραφα του HBO, συμπεριλαμβανομένων προσωπικών ηλεκτρονικών μηνυμάτων, οικονομικών ισολογισμών, συμφωνιών απασχόλησης και PDF στρατηγικών μάρκετινγκ τόσο του Game of Thrones όσο και άλλων σειρών.

«Η ζήτησή μας είναι σαφής και μη διαπραγματεύσιμη: Θέλουμε XXXX δολάρια για να σταματήσουμε να διαρρέουμε τα δεδομένα σας», γράφει το γράμμα των χάκερς που έστειλαν στην εταιρεία και έκαναν γνωστό σε εμαίηλ δημοσιογράφων.

Πάντως τα τηλέφωνα της Emilia Clarke ή του Kit Harington πολλοί και πολλές θα τα ήθελαν…

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις