Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Game of Thrones: Τι αποκάλυψε η HBO για την 8η σεζόν

HBO

Η HBO απαντά σε τρεις πολύ σημαντικές ερωτήσεις μας για τον όγδοο κύκλο του Game of Thrones. Ιδού οι αποκαλύψεις…

Λίγο ακόμα μένει για το όχι και τόσο πολυαναμενόμενο τέλος του Game of Thrones.  Οι φανς πρέπει να περιμένουν περισσότερο από ένα χρόνο για να μάθουν τι θα συμβεί τελικά με τον Jon Snow και την Daenerys Targaryen…

Η HBO για το πότε ξεκινά ο 8ος κύκλος

Ο ηθοποιός Nikolaj Coster-Waldau που υποδύεται τον Jaime Lannister είπε σε πρόσφατη συνέντευξη του ότι τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν τον Οκτώβρη. “Δεν ξέρω τι πρόκειται να συμβεί στην επόμενη σεζόν. Θα ξεκινήσουμε τον Οκτώβρη, ίσως μάθω σε λίγες εβδομάδες που θα έχω το σενάριο. Είμαι πολύ περίεργος για τη συνέχεια”, είπε.

Ο υπεύθυνος της HBO για τις ημερομηνίες προβολής του Game of Thrones, Casey Bloys, είχε κάνει μια αποκάλυψη τον περασμένο Ιούνιο στο Entertainment Weekly. “Οι φανς θα πρέπει να περιμένουν γιατί μπορεί η νέα σεζόν να πάρει μέχρι και 18 μήνες. Τα επεισόδια μπορεί να προβληθούν από τέλος του 2018 ή το 2019″.

Υπομονή δηλαδή…

Η HBO για τα επεισόδια του τελευταίου κύκλου

Αυτό το ήξερες; Η HBO ουσιαστικά χώρισε τα τελευταία 13 επεισόδια της σειράς σε δύο σεζόν. Έτσι, με έναν απλό μαθηματικό υπολογισμό, καταλήγουμε ότι ο έβδομος κύκλος του Game of Thrones θα αποτελείται από μόλις έξι επεισόδια. Στη συνέντευξη τύπου που μεταδόθηκε το καλοκαίρι στην τηλεόραση μέσω της Television Critics Association, ο Casey Bloys είχε τονίσει ότι δεν έχουν καταλήξει ωστόσο πόση θα είναι η διάρκεια κάθε επεισοδίου.

“Νομίζω είναι λίγο υπερβολικό να κρατά δύο ώρες κάθε επεισόδιο. Από την άλλη, όμως κάτι τέτοιο σε μια σειρά όπως το Game of Thrones της HBO, δεν θα ήταν υπέροχο;”, κατέληξε.

Η HBO για τα spinoffs

Ο όγδοος κύκλος θα είναι ο τελευταίος του Game of Thrones. Ωστόσο, η HBO έχει ανακοινώσει ότι έχει αρχίσει να φτιάχνει κάποια spinoffs. Τον Ιούλιο, ο Casey Bloys είπε στους ρεπόρτερς ότι δουλεύουν τέσσερα spinoffs, τα οποία θα προβληθούν ένα χρόνο μετά το τέλος του 8ου κύκλου.

Οι δημιουργοί του Game of Thrones, David Benioff and D.B. Weiss, δεν θα γράψουν κανένα spinoff.

Ένα πράγμα όμως είναι σίγουρο… The Game (of Thrones) is not over!

Μέσα στο επεισόδιο 7 της έβδομης σεζόν…

Πηγή:www.time.com

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις