Κόσμος

Γάμος πρίγκιπα Χάρι: Συγκινητικός φόρος τιμής στην Νταϊάνα – «Τα κατάφερα μαμά»

Λίγες μέρες πριν από τον πολυαναμενόμενο γάμο του πρίγκιπα Χάρι με τη Μέγκαν Μαρκλ, πηγές από το παλάτι προβλέπουν τον φόρο τιμής που θα αποδώσει στη μητέρα του Νταϊάνα.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο πρώην μπάτλερ William French δήλωσε στο ITV πως η συμπεριφορά του πρίγκιπα Χάρι έχει αλλάξει από τότε που γνώρισε τη Μέγκαν Μαρκλ.

Μιλώντας για τον γάμο τους στις 19 Μαΐου προβλέπει ότι θα κοιτάξει ψηλά. “Θα κοιτάξει ψηλά και θα πει τα κατάφερα μαμά. Και θα είναι πολύ περήφανη για εκείνον. Αυτό είναι τόσο ξεχωριστό”.

“Η όλη του συμπεριφορά έχει αλλάξει από τότε που γνώρισε τη Μέγκαν Μαρκλ. Μπορείς να δεις τον ενθουσιασμό στον πρίγκιπα Χάρι. Θα ήταν πολύ όμορφο να τον δω την ημέρα του γάμου. Να δω το πρόσωπό του να λάμπει”, σημειώνει ο William French.

DIANA

Μνήμες από τα παιδικά χρόνια του πρίγκιπα Χάρι

Λίγες μέρες πριν από τον γάμο του πρίγκιπα Χάρι άνθρωποι που εργάστηκαν στο παλάτι μοιράστηκαν τις αναμνήσεις τους από τα παιδικά του χρόνια.

Η πρώην σεφ στο παλάτι Carolyn Robb θυμάται τον πρίγκιπα Χάρι να κρύβεται στα ντουλάπια της κουζίνας όταν έτρεχε από την νταντά του.

“Έχω πολύ ζωντανές αναμνήσεις να βρίσκομαι στην κουζίνα στο παλάτι του Kensington. Θυμάμαι να ακούω τα βήματα των παιδιών και τον πρίγκιπα Χάρι να προσγειώνεται από τις σκάλες στην κουζίνα.

Μια φορά προσπαθούσε να ξεφύγει από την νταντά του. “Γρήγορα, βοήθεια, βοήθεια, πρέπει να κρυφτώ”. Υπήρχαν ορισμένα ντουλάπια χαμηλά και τρύπωσε μέσα. Δεν τον πρόδιδε πάντα το γέλιο του”.

Ο πρίγκιπας Χάρι και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ είχαν πολύ παιχνιδιάρικη σχέση με τους γονείς τους. Έπαιζαν συχνά μαξιλαροπόλεμο με τον πρίγκιπα Κάρολο, ενώ η πριγκίπισσα Νταϊάνα θα έκανε το γουρουνάκι να ανέβουν πάνω της.

Πηγή: Dailymail

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ενδιάμεσες εκλογές στις ΗΠΑ: Τι αλλάζει στην προεδρία Τραμπ αν οι Δημοκρατικοί κερδίσουν τη Βουλή ή τη Γερουσία – Οι έρευνες που σχεδιάζουν
Εφόσον αποκτήσουν την πλειοψηφία στο Κογκρέσο, οι Δημοκρατικοί θα έχουν στη διάθεσή τους ισχυρότερα κοινοβουλευτικά εργαλεία για να ελέγξουν τις κυβερνητικές αποφάσεις
Ντόναλντ Τραμπ
Τραμπ: Παλέψαμε 250 χρόνια να κάνουμε τη χώρα μεγάλη, δεν θα την καταστρέψουν οι Δημοκρατικοί υποψήφιοι
Χαρακτήρισε τους υποψηφίους των Δημοκρατικών εξαιρετικά επικίνδυνους, υποστηρίζοντας ότι τάσσονται υπέρ των τζιχαντιστών, των Αδελφών Μουσουλμάνων και άλλων ομάδων
Ντόναλντ Τραμπ
Ο Νετανιάχου ζητάει κυβέρνηση ευρύτερης συνεργασίας στο Ισραήλ χωρίς τα αραβικά κόμματα
«Επιδιώκουμε να συγκροτήσουμε ένα διευρυμένο κυβερνητικό σχήμα με τους εταίρους μας και με οποιοδήποτε κόμμα επιθυμεί να συμπορευτεί μαζί μας και δεν υποστηρίζει την τρομοκρατία»
Μπέντζαμιν Νετανιάχου
Γαλλία: Στο εδώλιο οι γονείς της 4χρονης που βρέθηκε νεκρή και ακρωτηριασμένη σε χαντάκι – Το φρικτό έγκλημα που συγκλόνισε τη χώρα πριν από 39 χρόνια
Ένα τυχαίο εύρημα DNA, 31 χρόνια αργότερα, οδήγησε στην ταυτοποίησή της και στη σύλληψη των γονιών της, που κινδυνεύουν με ισόβια
A France Police officer controls cars at a check point ahead of the G7 summit in Evian-les-Bains, France, Monday, June 15, 2026.