Δευτέρα, 29 Απρ.
19oC Αθήνα

Γάζα: Καρέ καρέ η μάχη Ισραηλινού στρατιώτη με τρομοκράτες της Χαμάς – Η στιγμή που τον χτυπάει χειροβομβίδα

Γάζα: Καρέ καρέ η μάχη Ισραηλινού στρατιώτη με τρομοκράτες της Χαμάς – Η στιγμή που τον χτυπάει χειροβομβίδα

Ανατριχιαστικό είναι το βίντεο που έρχεται από τη Λωρίδα της Γάζας και δείχνει το σκληρό πρόσωπο του πολέμου μεταξύ Ισραήλ και Χαμάς

Οι ισραηλινές στρατιωτικές δυνάμεις (IDF) έδωσαν στη δημοσιότητα ένα βίντεο, το οποίο έχει γίνει viral τις τελευταίες ώρες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αφού παρουσιάζει την ωμή πραγματικότητα του πολέμου στη Λωρίδα της Γάζας και τις δύσκολες συνθήκες υπό τις οποίες επιχειρούν Ισραήλ και Χαμάς μέσα στο αστικό περιβάλλον.

Όπως ανέφερε η σχετική ανακοίνωση των IDF, κατά την διάρκεια των επιχειρήσεων στην περιοχή Shuja’iyya της Γάζας, ένας Ισραηλινός έφεδρος στρατιώτης που υπηρετεί στην μονάδα Ειδικών Επιχειρήσεων Yahalom που υπάγεται στο Σώμα Μηχανικών Μάχης του ισραηλινού Στρατού Ξηράς ήρθε αντιμέτωπος με δύο μαχητές της Χαμάς.

Αμέσως ο Ισραηλινός στρατιώτης καλύφθηκε πίσω από την είσοδο της πόρτας του σπιτιού, που είχε κληθεί να εκκαθαρίσει και μετά από μια ανταλλαγή πυρών κατάφερε να εξουδετερώσει τον ένα μαχητή της Χαμάς. Ωστόσο, ο δεύτερος Παλαιστίνιος ένοπλος έριξε χειροβομβίδα προς την κατεύθυνση του Ισραηλινού στρατιώτη, με αποτέλεσμα να πέσει κάτω από την έκρηξη.

 

Τελικά, ο στρατιώτης επανέρχεται στη θέση του, μπαίνει μέσα στο σπίτι και σκοτώνει και τον δεύτερο μαχητή της Χαμάς από «απόσταση αναπνοής» όπως φαίνεται στο αποκαλυπτικό βίντεο.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις