Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

George Michael: Το μόνο που ήθελε ήταν να πεθάνει

George Michael: Το μόνο που ήθελε ήταν να πεθάνει

Ο τελευταίος σύντροφος της ζωής του George Michael έκανε μια σοκαριστική αποκάλυψη, την οποία όμως στη συνέχεια απέσυρε και “έκλεισε” ακόμη και το λογαριασμό του στο twitter. Εκεί όπου με αναρτήσεις είχε αφήσει να εννοηθεί πως ίσως ο πασίγνωστος τραγουδιστής να αυτοκτόνησε.

Η είδηση του θανάτου του Τζορτζ Μάικλ ανήμερα τα Χριστούγεννα βύθισε στη θλίψη τα εκατομμύρια των θαυμαστών του ανά τον κόσμο. Η νεκροψία που έγινε στη σορό του δεν αποκάλυψε την ακριβή αιτία του θανάτου του 53χρονου τραγουδιστή. Το μόνο σίγουρο, αναφέρουν οι πληροφορίες, είναι πως ο θάνατός του δεν θεωρείται «ύποπτος».

Ο Fadi Fawaz, ο τελευταίος σύντροφος της ζωής του George Michael, ο άνθρωπος που τον βρήκε νεκρό στο κρεββάτι του το πρωί των Χριστουγέννων αποκάλυψε μέσα μέσα από μια σειρά μηνυμάτων στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter πως το μόνο πράγμα που ήθελε ο γνωστός καλλιτέχνης ήταν να πεθάνει!

«Δεν ξέρω ποιος είναι αυτός ο φίλος του Τζορτζ αλλά ήμουν σε σχέση μαζί του μέχρι που τον βρήκα νεκρό στο κρεββάτι. Το μόνο πράγμα που ήθελε ο Τζορτζ ήταν να πεθάνει. Προσπάθησε πολλές φορές να αυτοκτονήσει. Και τελικά τα κατάφερε. Αγαπούσαμε ο ένας τον άλλο και ήμασταν μαζί σχεδόν 24 ώρες την ημέρα» έγραψε ο Fadi Fawaz, αφήνοντας σαφέστατες υπόνοιες ότι ο θάνατος του George Michael ήταν αυτοκτονία.

Λίγες ώρες μετά τα σοκαριστικά tweets, ο Fawaz κατέβασε τις αναρτήσεις του και “έκλεισε” τον λογαριασμό του στο twitter!

Πριν ανεβάσει τα μηνύματα πως ο Τζορτζ Μάικλ αυτοκτόνησε, είχε κάνει άλλο ένα tweet: μια φωτογραφία με ένα υψωμένο μεσαίο δάχτυλο γεμάτο glitter και το μήνυμα «σε μισώ 2016 από τα βάθη της καρδιάς μου».

Τα tweets σχετικά με τα αίτια του θανάτου του τραγουδιστή ήρθαν μετά τις αναφορές πως η αστυνομία αναζητούσε τον Fawaz για να μιλήσει μαζί του, στο πλαίσιο των ερευνών που γίνονται για να διαπιστωθεί τι οδήγησε στο θάνατο τον Μάικλ.

Φίλος του Τζορτζ Μάικλ (ίσως αυτός στον οποίο αναφέρθηκε στο tweet του) δήλωσε στη Daily Star πως «μας ενημέρωσαν πως η αστυνομία θα αναζητήσει τον Fadi αυτή την εβδομάδα για να του μιλήσει είτε στο σπίτι του είτε στο αστυνομικό τμήμα του Πάνγκμπουρν. Του έδωσαν λίγες μέρες να θρηνήσει για την απώλειά του αλλά τώρα θέλουμε να μάθουμε τι και αν έπαιξαν ρόλο τα ναρκωτικά στο θάνατο του Τζορτζ, όσο οι συνθήκες είναι “φρέσκιες” στο μυαλό του Fadi. Υπάρχουν σοβαρές υποψίες ότι πρόκειται για θάνατο που σχετίζεται με τα ναρκωτικά οπότε οι αστυνομικοί θέλουν να εξακριβώσουν ποιος προμήθευε ναρκωτικά τον Τζορτζ.

Από τη στιγμή που η πρώτη νεκροψία δεν αποκάλυψε τα ακριβή αίτια του θανάτου του (σ.σ. η επίσημη εκδοχή είναι πως πέθανε από ανακοπή καρδιάς), δεν αποκλείεται να γίνουν και τοξικολογικές εξετάσεις για να αποκαλυφθεί τι έκοψε το νήμα της ζωής ενός από τους σπουδαιότερους εκπροσώπους της ποπ μουσικής.

Πηγή: Daily Mail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε