Site icon NewsIT

George Simon: Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο γιος του μεγιστάνα των Accessorize

06.10.2017 | 17:15
Accessorize

Συντετριμμένος είναι ο μεγιστάνας της αυτοκρατορίας Monsoon και Accessorize, Peter Simon, μετά τον θάνατο του γιου του, George.

O George Simon, γιος του μεγιστάνα των Monsoon και Accessorize, άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, το περασμένο Σάββατο (30.09.2017). Ωστόσο, η είδηση της τραγωδίας έγινε γνωστή σήμερα.

Ο 32χρονος, ο οποίος ζούσε στο Λονδίνο, ήταν μόνος του, όταν καρφώθηκε σε δέντρο με την Πόρσε 911 Turbo, στο West Sussex.

Άνθρωπος του περιβάλλοντος της οικογένειας, τόνισε πως ο μεγιστάνας είναι συντετριμμένος. Όσο για τον George Simon, ο ίδιος άνθρωπος ανέφερε πως επρόκειτο για έναν έμπειρο οδηγό. «Φαίνεται απλά ότι έχασε τον έλεγχο της Πόρσε. Δεν έπινε, δεν έπαιρνε ναρκωτικά».

Η οικογένεια του μεγιστάνα των Accessorize

Ο Peter Simon και η επί 20 χρόνια σύζυγός του Kate απέκτησαν 4 παιδιά (George, Zara, Jessica, Camilla). To ζευγάρι χώρισε το 2000 και η Kate πήρε με το διαζύγιο 25 εκατομμύρια λίρες. Αν και κρατούσε πάντα μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική του ζωή, η Kate έγινε πρωτοσέλιδο για τη σχέση της με τον James Hewitt, πρώην εραστή της πριγκίπισσας Νταϊάνα.

Η κόρη του Peter Simon, Zara, είχε τραυματιστεί σοβαρά όταν έπεσε από μπαλκόνι νυχτερινού κέντρου διασκέδασης στην Ίμπιζα το 2012.

Με πληροφορίες από Daily Mail, Sun

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version