Κόσμος

Γερμανία: Ακόμη 3 νεκροί από την έκρηξη στο εργοστάσιο στο Λεβερκόυζεν

Τρεις σοροί ανασύρθηκαν σήμερα από το σημείο της έκρηξης στο εργοστάσιο επεξεργασίας απορριμμάτων στο Χημικό Πάρκο του Λεβερκούζεν.

Πλέόν μέχρι τώρα απολογισμός της τραγωδίας στο Λεβερκούζεν είναι πέντε νεκροί και 31 τραυματίες, ενώ δύο άτομα εξακολουθούν να αγνοούνται.

Σύμφωνα με την εταιρία Currenta, στην οποία ανήκει η εγκατάσταση, εκτιμάται ότι είναι πλέον πρακτικά απίθανο οι αγνοούμενοι να βρεθούν ζωντανοί.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
NYT: Ο ειδικός απεσταλμένος των ΗΠΑ για τη Μέση Ανατολή θα συναντηθεί με τον επικεφαλής των διαπραγματευτών της Χαμάς
Η Χαμάς, επιδιώκει να επεκτείνει τον έλεγχό της στη Γάζα την ώρα που σιγά-σιγά αρχίζουν να παίρνουν μορφή τα αμερικανικά σχέδια για το μέλλον του θύλακα
REUTERS