Κόσμος

Γερμανία: Νέα αύξηση στον ημερήσιο αριθμό θανάτων από κορονοϊό! 163 το τελευταίο 24ωρο

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Κατά 163 αυξήθηκε το τελευταίο εικοσιτετράωρο στη Γερμανία ο αριθμός των ασθενών οι οποίοι υπέκυψαν στoν κορονοϊό από 110 το αμέσως προηγούμενο.

Ο αριθμός των θανάτων εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού οδεύει πλέον να ξεπεράσει το φράγμα των 6.000, καθώς έχει φθάσει τους 5.913.

Το ίδιο διάστημα, επιβεβαιώθηκαν ακόμη 1.144 κρούσματα μόλυνσης, με το σύνολο των ανθρώπων που έχουν προσβληθεί στη μεγαλύτερη οικονομία της Ευρώπης να ανέρχεται σε 156.337, σύμφωνα με την καταμέτρηση του Ινστιτούτου Ρόμπερτ Κοχ.

Ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων του τελευταίου 24ώρου είναι επίσης υψηλότερος από αυτόν που καταγραφόταν το προηγούμενο (1.018).

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Οι Χούθι απειλούν να κλείσουν εντελώς το στενό Μπαμπ αλ-Μαντέμπ – Δεν επιτρέπουν στον Τραμπ να επέμβει στη διαμάχη με τη Σαουδική Αραβία
«Αν οι ΗΠΑ υποστηρίξουν τη Σαουδική Αραβία με αεροπορικές επιδρομές θα θεωρήσουμε στόχους οποιαδήποτε αμερικανικά συμφέροντα βρίσκονται γύρω μας και δεν θα αποκλείσουμε τίποτα»
χουθι
Μαρτυρικός θάνατος για την 32χρονη Στέφανι στην Αυστρία: Εξετάζεται αν θάφτηκε ζωντανή – «Πάλευε να βγει από τη βαλίτσα»
Νέα ανατριχιαστικά στοιχεία για το έγκλημα - Ο πρώην της την στραγγάλισε και την μαχαίρωσε στο διαμέρισμά της, προτού βάλει τη σορό της σε βαλίτσα
Η 32χρονη Στέφανι βρέθηκε νεκρη σε βαλίτσα