Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Γερμανία: Οδηγούσε ηλεκτρικό πατίνι μεθυσμένος στην εθνική οδό!

Γερμανία: Οδηγούσε ηλεκτρικό πατίνι μεθυσμένος στην εθνική οδό!

Η γερμανική αστυνομία συνέλαβε σήμερα έναν άνδρα, ηλικίας 27 ετών, σε κατάσταση μέθης, να οδηγεί ηλεκτρικό πατίνι σε αυτοκινητόδρομο της χώρας.

H αστυνομία της Κολωνίας δέχθηκε σωρεία τηλεφωνημάτων γύρω στις 02.20 (26.12.2019) τοπική ώρα σχετικά με έναν άνδρα που κυκλοφορούσε με ηλεκτρικό πατίνι κατά μήκος της λωρίδας έκτακτης ανάγκης στον αυτοκινητόδρομο Α4.

“Η αστυνομία εντόπισε τον άνδρα σε λίγα λεπτά και έβαλε τέλος σε μια επικίνδυνη κατάσταση:”, σύμφωνα με ένα δελτίο τύπου της τοπικής αστυνομίας.

“Οχτάρια”… με ηλεκτρικό πατίνι

Το γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων dpa μετέδωσε ότι ο οδηγός κρατούσε μια μπίρα στο χέρι, την ώρα της σύλληψής του, όμως ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας που ρωτήθηκε σχετικά από το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων δεν μπόρεσε να επιβεβαιώσει αυτήν τη λεπτομέρεια.

Ο άνδρας ηλικίας 27 ετών εξήγησε στους αστυνομικούς ότι “βρέθηκε στον αυτοκινητόδρομο κατά λάθος”, σύμφωνα με το δελτίο τύπου.

Η εξέταση αίματος, στην οποία υποβλήθηκε, έδειξε ότι ο άνδρας είχε ποσοστό αλκοόλ στο αίμα του διπλάσιο και πλέον από το νόμιμο όριο που επιτρέπεται την ώρα της οδήγησης. Θα διωχθεί για οδήγηση σε κατάσταση μέθης.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις