Κόσμος

Γερμανία: Συναγερμός στο αεροδρόμιο του Αμβούργου – Ένοπλος έσπασε την πύλη με το όχημά του

Συναγερμός σήμανε το βράδυ του Σαββάτου (4/11) στη Γερμανία και στο αεροδρόμιο του Αμβούργου καθώς ένας άνδρας έσπασε με το όχημά του την πύλη του αεροδρομίου και μπήκε σε αυτό.

Ο ένοπλος άνδρας διέρρηξε μια πύλη με το όχημά του και πυροβόλησε δύο φορές στον αέρα, δήλωσε εκπρόσωπος της ομοσπονδιακής αστυνομίας του Αμβούργου το βράδυ του Σαββάτου.

Η εναέρια κυκλοφορία στο αεροδρόμιο του Αμβούργου διακόπηκε αμέσως, έκλεισαν οι τερματικοί σταθμοί και ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις άρχισαν να κάνουν έρευνες για τον εντοπισμό του ενόπλου, ενώ ελικόπτερα της αστυνομίας σηκώθηκαν στον αέρα.

https://twitter.com/PlanetReportHQ/status/1720911467669500194

Σύμφωνα με την BILD, πληροφορίες ανέφεραν ένα παιδί στο αυτοκίνητό του άνδρα, ενώ λίγο πριν γίνει αντιληπτός από την ασφάλεια του αεροδρομίου, η γυναίκα του είχε τηλεφωνήσει στην Αστυνομία και είχε καταγγείλει πως ο σύζυγός της είχε πάρει το 4χρονο παιδί τους και κατευθυνόταν προς το αεροδρόμιο. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
NBC: Ο Τραμπ εξετάζει το ενδεχόμενο να στείλει χερσαίες δυνάμεις στο Ιράν
Η ιδέα που φέρεται να εξετάζει δεν αφορά μια εκτεταμένη στρατιωτική εισβολή - Αντίθετα, το σκεπτικό περιλαμβάνει την αποστολή περιορισμένου αριθμού στρατιωτών με συγκεκριμένες αποστολές στρατηγικής σημασίας
τραμπ
Η σύλληψη Μαδούρο και το γεωπολιτικό ντόμινο που άνοιξε τον δρόμο για τον πόλεμο ΗΠΑ – Ισραήλ στο Ιράν
Η ανατροπή του προέδρου της Βενεζουέλας ενισχύει τα ισραηλινά και αμερικανικά συμφέροντα, πλήττοντας το Ιράν και ελέγχοντας κρίσιμα πετρελαϊκά αποθέματα στη Νότια Αμερική
Ο συλληφθείς Πρόεδρος της Βενεζουέλας, Νικολάς Μαδούρο στο ελικοδρόμιο του Μανχάταν, καθώς κατευθύνεται προς το δικαστήριο