Κόσμος

Γερμανία: Το… Άγιο Πνεύμα έσωσε έναν οδηγό από πρόστιμο για υπερβολική ταχύτητα

Το... Άγιο Πνεύμα στάθηκε η αιτία ένας Γερμανός οδηγός να γλιτώσει πρόστιμο 105 ευρώ για υπερβολική ταχύτητα. Η παρουσία ενός λευκού περιστεριού στάθηκε καταλυτική!
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Καλά τη δουλειά του έκανε το… Άγιο Πνεύμα και έσωσε έναν οδηγό από να πληρώσει το πρόστιμο των 105 ευρώ για υπερβολική ταχύτητα,.

Ο οδηγός σύμφωνα με το BBC καταγράφηκε από τις κάμερες ελέγχου της ταχύτητας – ωστόσο το πρόσωπό του κρύφτηκε από τα φτερά του περιστεριού που εκείνη τη στιγμή πέταξε μπροστά από το παρμπρίζ του αυτοκινήτου.

Σε ανακοίνωσή της η αστυνομία, με ανάλαφρο ύφος ανέφερε ότι ίσως «να μην ήταν σύμπτωση που το Άγιο Πνεύμα» παρενέβη. «Αντιληφθήκαμε το σημάδι αυτό και αφήνουμε ήσυχο τον οδηγό αυτή τη φορά».

Ωστόσο, αξιωματούχοι στο Βίρζεν, κοντά στα δυτικά σύνορα της Γερμανίας, πρόσθεσαν: «Ελπίζουμε ότι αντίστοιχα και ο οδηγός θα αντιληφθεί το ‘εξ ουρανών σημείο’ και θα οδηγεί προσεκτικά στον μέλλον». Σύμφωνα με την αστυνομία, ο οδηγός κινείτο με ταχύτητα 54 χλμ/ώρα σε ένα σημείο του δρόμου όπου το όριο ήταν τα 30 χλμ/ώρα.

Ωστόσο, καθώς μπόρεσε να ταυτοποιηθεί μόνο το αυτοκίνητο και όχι ποιος ήταν πίσω από το τιμόνι, ο οδηγός μάλλον γλίτωσε το πρόστιμο «χάρη στον φτερωτό φύλακα άγγελο με τα προσεκτικά, όπως φαίνεται, ανοιγμένα φτερά του».

Η αστυνομία του Βίρζεν πρόσθεσε ότι κανονικά θα έπρεπε να επιβληθεί πρόστιμο και στο περιστέρι επειδή πέταγε με τέτοια ταχύτητα σε μια απαγορευμένη ζώνη. «Ωστόσο, καθώς δεν γνωρίζουμε πού θα πρέπει να βρίσκεται εγκαίρως για την Πεντηκοστή, θα επιδείξουμε έλεος αντί δικαιοσύνης και σε αυτή την περίπτωση».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Αυστρία: Η ανατριχιαστική περιγραφή του 51χρονου για τον θάνατο της συζύγου μετά από βιασμό – «Την δούλεψα πλήρως»
Τι κατέθεσε η αδελφή του για το ζευγάρι - «Θα τη μεθύσω καλά, μετά θα μπορέσεις να την πάρεις ξανά άγρια» έλεγε στους πελάτες του καθώς την εξέδιδε για 500 ευρώ την φορά
Αυστρία: Η ανατριχιαστική περιγραφή του 51χρονου για τον θάνατο της συζύγου μετά από βιασμό – «Την δούλεψα πλήρως»
Axios: Ο Τραμπ απέρριψε αίτημα του Σαουδάραβα πρίγκιπα να επιτεθεί στους Χούθι της Υεμένης – «Θα το ξαναέκανα», λέει για τον πόλεμο στο Ιράν
Σε τελευταία του συνέντευξη ο Τραμπ φάνηκε για ακόμα μία φορά αμετανόητος για την έναρξη του πολέμου, παρά τις πιθανές επιπτώσεις που μπορεί να έχει στις ενδιάμεσες εκλογές του Νοεμβρίου
τραμπ
Πώς η Gen Z μαθαίνει για την 11η Σεπτεμβρίου, τον εφιάλτη που δεν έζησε και που άλλαξε τον κόσμο
25 χρόνια συμπληρώνονται από τις τρομοκρατικές επιθέσεις που κόστισαν τη ζωή σε σχεδόν 3.000 ανθρώπους, όταν τρομοκράτες της Αλ Κάιντα έριξαν αεροπλάνα στους Δίδυμους Πύργους του Παγκόσμιου Κέντρου Εμπορίου στη Νέα Υόρκη και στο Πεντάγωνο
25 χρόνια από τις τρομοκρατικές επιθέσεις της 11η Σεπτεμβρίου