Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Γερμανικές εκλογές: Άλλοι ψηφίζουν και άλλοι… τρέχουν! [pics]

Διεθνής Μαραθώνιος

Μπορεί η Γερμανία να κινείται σε… ρυθμούς Γερμανικών εκλογών, αλλά την ίδια ώρα χιλιάδες κόσμου βρίσκεται στους δρόμους του Βερολίνου για τον διεθνή Μαραθώνιο, ο οποίος διεξάγεται τα τελευταία χρόνια με τη συμμετοχή των κορυφαίων αθλητών των μεγάλων αποστάσεων του κόσμου.

Εκτός από τις Γερμανικές εκλογές, σήμερα διεξάγεται άλλο ένα μεγάλο γεγονός, καθώς είναι σε εξέλιξη ο Μαραθώνιος του Βερολίνου και μάλιστα συγκεντρώνει το ενδιαφέρων των Γερμανών πολιτών.

Όπως φαίνονται και στις φωτογραφίες του Reuters, οι δρόμοι του Βερολίνου έχουν… κατακλυστεί από τους συμμετέχοντες του διεθνή Μαραθωνίου, όσο και από απλούς θεατές, που αψήφισαν τις βροχερές συνθήκες.

Να αναφέρουμε πως οι κάλπες για τις Γερμανικές εκλογές άνοιξαν στις 08:00 (τοπική ώρα, 09:00 ώρα Ελλάδας). Θα κλείσουν στις 18:00 (τοπική ώρα, 19.00 ώρα Ελλάδας), οπότε και θα ανακοινωθεί η πρώτη πρόβλεψη αποτελέσματος (exit poll).

Περίπου 61,8 εκατομμύρια Γερμανοί πολίτες καλούνται σήμερα (24.09.2017) στις κάλπες, προκειμένου να εκλέξουν το 19ο Ομοσπονδιακό Κοινοβούλιό τους.

Γερμανικές εκλογές Live: Στις κάλπες οι πολίτες – Η Ευρώπη παρακολουθεί με «κομμένη την ανάσα»

Ο… κόσμος στους δρόμους του Βερολίνου

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις