Κόσμος

Γιαγιά 101 ετών έσπασε την καραντίνα για να κάνει γενέθλια με την κόρη της

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Μια γιαγιά 101 ετών στη Γερμανία δεν καταλαβαίνει ούτε απο κορονοϊό, ούτε από καραντίνες και αποφάσισε να το σκάσει από το γηροκομείο που διαμένει.

Ο λόγος που το έσκασε ήταν για να γιορτάσει τα γενέθλια της κόρη της μαζί της και θα τα κατάφερνε αν δεν την σταματούσε στο δρόμο η αστυνομία.

Η 101 ετών γιαγιά δραπέτευσε χθες το απόγευμα από την έξοδο κινδύνου, τόνισε η αστυνομία της πόλης Μπρούσβικ, Μία αστυνομική περίπολος την εντόπισε να περιφέρεται στον δρόμο όχι μακριά από τον οίκο που τη φιλοξενεί. Εκείνη αρχικά προσπάθησε να αρνηθεί πως διαμένει στον οίκο ευγηρίας, υποστηρίζοντας πως μένει μαζί με την κόρη της.

Οι αστυνομικοί την μετέφεραν στο σπίτι της κόρης της και τότε τους απεκάλυψε πως πριν από δύο εβδομάδες είχε μεταφερθεί στον οίκο ευγηρίας όπου διαμένει τώρα, αλλά «της λείπει αφάνταστα πολύ η κόρη της».

Η ηλικιωμένη γυναίκα «τουλάχιστον κατόρθωσε για λίγο να δει την κόρη της μέσα από το περιπολικό», προτού μεταφερθεί στον τωρινό τόπο διαμονής της, ανακοίνωσαν οι αρχές.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Οι 6 όροι «φωτιά» του Ιράν στις ΗΠΑ για τα Στενά του Ορμούζ - «Ποτέ δεν θα κάνουμε πίσω, είτε σε πόλεμο είτε σε διαπραγματεύσεις»
«Μέχρι η Αμερική να διορθώσει τη συμπεριφορά της, τα Στενά του Ορμούζ δεν θα ανοίξουν» προειδοποιεί ο γραμματέας του Ανώτατου Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας του Ιράν, Μοχαμάντ Μπαγκέρ Ζολγκάντρ
Εμπορικά πλοία καθηλωμένα στα Στενά του Ορμούζ 12
CNN: Διπλωματική έξοδο των ΗΠΑ από τον πόλεμο με το Ιράν ζητά ο κορυφαίος στρατηγός του Τραμπ
Ο πόλεμος έχει φτάσει σε σημείο όπου πολλοί από τους κορυφαίους αξιωματούχους εθνικής ασφάλειας του Τραμπ συμφωνούν με τον στρατηγό Κέιν ότι «η αεροπορική ισχύς έχει τα όριά της»
Ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού των ΗΠΑ, στρατηγός Νταν Κέιν
Άντι Μπέρναμ: Δάκρυσε για τον πατέρα του που έχει Αλτσχάιμερ – «Δεν έχει συνειδητοποιήσει πως είμαι πρωθυπουργός»
Ο Βρετανός πρωθυπουργός διηγήθηκε τα όσα συνέβησαν στον οίκο ευγηρίας που μένει ο πατέρας του όταν ο ίδιος πήγε για πρώτη φορά στην Ντάουνινγκ Στριτ
Prime Minister Andy Burnham speaking during a visit to a family centre in Sheffield, South Yorkshire, for the launch of the biggest transfer of power from Westminster in a generation, which will allow English mayors to keep a share of the taxes collected in their area, giving communities greater control over the decisions that shape jobs, transport, housing and public services. July 31, 2026. Annabel Lee-Ellis/Pool via REUTERS