Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Γιορτή του πατέρα 2015: Μυστικά που τα παιδιά θα πάρουν στον τάφο τους!

Γιορτή του πατέρα 2015: Μυστικά που τα παιδιά θα πάρουν στον τάφο τους!

Γιορτή του πατέρα 2015: Οι περισσότεροι αν όχι όλοι οι άνθρωποι στον κόσμο έχουμε μυστικά που κρατάμε καλά φυλαγμένα από τους γονείς μας.

Σε ένα μοναδικό πρότζεκτ για την Ημέρα του πατέρα, μια σειρά 3.000 ανώνυμων καρτών έρχεται να αποκαλύψει τις συγκλονιστικές αλήθειες Βρετανών που κρύβουν από τον πατέρα τους.

Οι άνθρωποι πίσω από αυτό Jonny Biggins, Jason Bramley και Steve Hanson ταξίδεψαν από το Λονδίνο μέχρι τη Γλασκώβη και μοίρασαν τις κάρτες “Τι δεν έχω πει ποτέ στον πατέρα μου”.

Οι κενές κάρτες τοποθετήθηκαν σε δημόσιους χώρους, συμπεριλαμβανομένων σιδηροδρομικών σταθμών, εμπορικών κέντρων, εστιατορίων και μπαρ.

Το “μενού” περιλαμβάνει άκρως συγκινητικά και σκανδαλώδη μυστικά που θα χρησιμοποιηθούν για να δημιουργηθεί το Βιβλίο του Πατέρα.

“Γούσταρα τη γυναίκα που είχες σχέση”, “Βρήκα τη συλλογή σου με το γκέι πορνό”, “Ο Dave είναι ο πατέρας. Ξέρω ότι δεν τον συμπαθείς, αλλά τον αγαπώ”, “Ξέρω ότι έμεινες με τη μαμά εξαιτίας μας” είναι ορισμένες από τα καλά κρυμμένα μυστικά που επέλεξαν να μοιραστούν ανώνυμα.

“Είτε πρόκειται για μια συγκλονιστική αποκάλυψη, μια ειλικρινή συγγνώμη ή ένα απλό ευχαριστώ, όλοι έχουμε κάτι που δεν έχουμε πει στον πατέρα μας. Θέλαμε να ξέραμε τι θα έλεγαν οι άνθρωποι αν τους δινόταν η ευκαιρία.

Η ανταπόκριση του κόσμου στο πρότζεκτ ήταν απίστευτη, προκαλώντας μας τόσο το γέλιο όσο και δάκρυα”, σημείωσε ο Jonny Biggins.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε