Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Γιούρι Γκέλερ: Ξέρω ποιος σκότωσε τον Κέννεντι

Γιούρι Γκέλερ: Ξέρω ποιος σκότωσε τον Κέννεντι

Ξέρει ο Γιούρι Γκέλερ ποιος σκότωσε τον Τζον Κέννεντι; Πολύ πιθανόν, σύμφωνα με τα λεγόμενά του.

Όπως αποκάλυψε ο διάσημος πνευματιστής, είχε προσληφθεί από την CIA προκειμένου να ερευνήσει την δολοφονία του Προέδρου των ΗΠΑ και οι ανακαλύψεις που έκανε ήταν σοκαριστικές.

Ο 70χρονος πλεον Γκέλερ ισχυρίζεται ότι τον προσέλαβε ένας πράκτορας της CIA στην πόλη του Μεξικού για να ερευνήσει αν ο Λι Χάρβεϊ Όσβαλντ έδρασε μόνος του ή είχε συνεργούς στην δολοφονία του Κέννετι το 1963.

Ο Γκέλερ ισχυρίζεται επίσης ότι είχε επισκεφθεί την Τζάκι Κέννεντι στη Νέα Υόρκη για να την ενημερώσει.

Γιατί τώρα όμως; Όπως λέει ο ίδιος, αποφάσισε να αποκαλύψει την εμπλοκή του μετά την απόφαση του Ντόναλντ Τραμπ να αποσφραγίσει χιλιάδες έγγραφα για την δολοφονία του Κέννεντι.

Τον δολοφόνησαν οι Ρώσοι;

Ο Γιούρι Γκέλερ μπορεί να μην το λέει ξεκάθαρα, αλλά αφήνει ανοικτό να τον δολοφόνησε η KGB. Όπως λέει οι έρευνές του έβγαλαν από το κάδρο την Μαφία, τις αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες ή τον Λίντον Τζόνσον.

Λέει όμως το εξής: «Στις αρχές της δεκαετίας του 70, στοιχεία με οδήγησαν στην πόλη του Μεξικού στην Ρωσική Πρεσβεία, την οποία ο Λι Χάρβει Όσβαλντ είχε επισκεφθεί λίγο πριν δολοφονήσει τον αμερικανό πρόεδρο.

Για την συνάντηση με την Τζάκι Κέννεντι, ο Γιούρι Γκέλερ λέει ότι την συνάντησε και της παρέθεσε όλα τα στοιχεία αφού ήταν αποφασισμένη να μάθει την αλήθεια. «Μείναμε σε  επαφή από τότε και ακόμα και σήμερα “είμαι σε επαφή μαζί της”», λέει ο Γκέλερ. (Η Τζάκι Κέννεντι πέθανε το 1994).

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις