Κόσμος

Γκιουλέν: Αν οι ΗΠΑ το αποφασίσουν δεν θα αρνηθώ την έκδοση

Έτοιμος να εκδοθεί στην Τουρκία, όπου ο Ερντογάν ζητά “την κεφαλή του επί πίνακι”, δηλώνει ο Φετουλάχ Γκιουλέν “αν το αποφασίσουν οι αμερικανικές αρχές”.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο ιεροκήρυκας Φετουλάχ Γκιουλέν, τον οποίον κατηγορεί ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ότι βρίσκεται πίσω από την απόπειρα πραξικοπήματος στην χώρα αυτή, δήλωσε ότι θα συμμορφωθεί σε μια ενδεχόμενη απόφαση έκδοσής του από τις αμερικανικές αρχές, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
«Πρόσωπο ενδιαφέροντος» και ο ετεροθαλής αδερφός της Μέγκαν Μαρκλ για την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών
Οι αρχές των Φιλιππίνων εξετάζουν και τον Τόμας Μαρκλ Τζούνιορ μετά την καταγγελία εις βάρος του πατέρα του, με τον ίδιο να μη θεωρείται ακόμη ύποπτος
Η Μέγκαν Μαρκλ