Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

“Γκρέμισε” το YouTube το “Bohemian Rhapsody” των Queen! Video

“Γκρέμισε” το YouTube το “Bohemian Rhapsody” των Queen! Video
YouTube

Σπάει κάθε ρεκόρ το “Bohemian Rhapsody” των Queen, καθώς το βίντεο του θρυλικού τραγουδιού έγινε το πρώτο που κυκλοφόρησε στη δεκαετία του ’70 και πριν από τη δεκαετία του ’90 και πέρασε το ορόσημο του ενός δισεκατομμυρίου views στο YouTube.

Για να γιορτάσουν το ιστορικό ρεκόρ, τα μέλη των Queen, Μπράιαν Μέι και Ρότζερ Τέιλορ ένωσαν τις δυνάμεις τους με την Universal Music και το YouTube / Google για να δημιουργήσουν μια νέα εκδοχή του αρχικού βίντεοκλιπ.

Οι Μέι και Τέιλορ, οι οποίοι δίνουν στους θαυμαστές τη δυνατότητα να έχουν συμμετοχή στις επόμενες κυκλοφορίες των Queen στο YouTube, δήλωσαν, σύμφωνα με το Variety: “Είναι τιμή μας που το «Bohemian Rhapsody» μόλις έφθασε το ένα δισεκατομμύριο views στο YouTube”.

“Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε όλους και να γιορτάσουμε με τους καταπληκτικούς θαυμαστές μας σε όλο τον κόσμο, δημιουργώντας τρία νέα μουσικά βίντεο για τα τραγούδια μας, όλα με τη συνεργασία σας!”

“Είτε είστε μουσικός, τραγουδιστής, χορευτής, εικαστικός καλλιτέχνης, ή απλά θέλετε να διασκεδάσετε. Πηγαίνετε στο http://www.youarethechampions.com για να μάθετε περισσότερα και θα σας δούμε κάπου στην πορεία”.

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις