Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Γκρέτα Τούνμπεργκ: Την υποστηρίζει ανοιχτά ο Ρόμπι Γουίλιαμς!

Φωτογραφία Αρχείου: Reuters

Ο διάσημος τραγουδιστής, Ρόμπι Γουίλιαμς, υπερασπίζεται ανοιχτά το δικαίωμα διαμαρτυρίας της έφηβης ακτιβίστριας από την Σουηδία, Γκρέτα Τούνμπεργκ.

Έναν σύμμαχο στο πρόσωπο του Ρόμπι Γουίλιαμς βρήκε η Γκρέτα Τούνμπεργκ, ο οποίος καταδίκασε όλους αυτούς που της ασκούν κριτική και τους προέτρεψε να την αφήσουν να είναι ο εαυτό της ανεξάρτητα με το τι σκέφτονται για την περιβαλλοντική ακτιβιστική της δράση.

“Κάτω τα χέρια από την Γκρέτα Τούνμπεργκ” λέει ο Ουίλιαμς!

Μιλώντας στο βρετανικό GQ ο τραγουδιστής είπε ότι «δεν έχει σημασία τι σκέφτεσαι για την Γκρέτα ή για αυτά που λέει, τον τόνο της ή τις εκφράσεις του προσώπου της, την οργή της, το πάθος της, θα πρέπει να της επιτραπεί να το κάνει αυτό χωρίς να είναι ντροπή».

Ο 45χρονος τραγουδιστής επέκρινε την κριτική ανθρώπων όπως του Πιρς Μόργκαν και του προέδρου της LVMH Μπερνάρ Αρνό, λέγοντας ότι είναι «ενοχλητική» και δήλωσε ότι συμφωνεί μαζί της, χωρίς να ενστερνίζεται αναγκαστικά τις απόψεις της για την κλιματική αλλαγή.

«Δεν τα βλέπω απαραιτήτως από τη δική της οπτική γωνία, αλλά νομίζω ότι θα πρέπει να συνεχίσει όπως αυτή θέλει» είπε.

Το σχόλιο του Γουίλιαμς έρχεται μετά τη δήλωση του Πιρς Μόργκαν ότι ανησυχεί για την Γκρέτα Τούνμπεργκ καθώς πιστεύει ότι κάποιοι την «χρησιμοποιούν».

«Δεν μισώ καθόλου την Γκρέτα, βρίσκω το πάθος της αξιοθαύμαστο, αν η και η ρητορική της είναι πολύ εκλαϊκευμένη και ενοχλητική, αλλά πιστεύω ότι την χρησιμοποιούν, και ανησυχώ για αυτήν περισσότερο από αυτούς που δηλώνουν ότι την υποστηρίζουν» έγραψε στο Twitter ο παρουσιαστής.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις