Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

“Το γ@μήσατε”! Έξαλλος ο Έλτον Τζον έφυγε από την σκηνή! [vid]

Έλτον Τζον
Φωτογραφία από: Youtube

Έλτον Τζον… out! Έβρισε θεατή σε συναυλία στο Λας Βέγκας, αποχώρησε στη μέση του τραγουδιού και επέστρεψε με προειδοποιήσεις και νέες βρισιές!

Είναι γνωστός για τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του. Επίσης είναι γνωστός για το ότι προσκαλεί συχνά τους θεατές να ανεβαίνουν μαζί του στην σκηνή, την ώρα που ερμηνεύει τα θρυλικά του τραγούδια. Ο λόγος για τον Έλτον Τζον, ο οποίος απασχολεί τα διεθνή μέσα ενημέρωσης και όχι για τους… σωστούς λόγους.

Ο Έλτον Τζον, λοιπόν, έδινε συναυλία στο Λας Βέγκας, την περασμένη Πέμπτη. Και προσκάλεσε τους θεατές να ανέβουν στην σκηνή ενώ ερμήνευε την μεγάλη του επιτυχία “Saturday Night’s Alright For Fighting”.

Η… έκρηξη του Έλτον Τζον!

Όλα πήγαιναν καλά, δεκάδες κόσμου είχαν συγκεντρωθεί γύρω από το πιάνο του. Εκείνος ως συνήθως “εκρηκτικός”, ερμήνευε σαν… 20άρης, ωστόσο κάποιοι έκαναν το… λάθος να φτάσουν πολύ κοντά του!

Ο Έλτον Τζον είχε να κάνει τρία πράγματα ταυτόχρονα: Να παίζει πιάνο, να τραγουδά και ακολούθως να τους… φωνάζει να μείνουν μακριά του!

Για αρκετά δευτερόλεπτα πριν την “έκρηξη” φαίνεται πως κάτι… δεν πάει καλά. Ο Έλτον Τζον φαινόταν να αισθάνεται άβολα και ξαφνικά… μπουμ!

Παράτησε το πιάνο, τους γύρισε την πλάτη και φαίνεται στο βίντεο να λέει σε έναν εξ αυτών: “Fuck off”! Περιττή η μετάφραση…

Ο βρετανός αστέρας γύρισε την καρέκλα του και σταμάτησε να τραγουδά, ωστόσο λίγο αργότερα επανήλθε στην σκηνή. Είπε όμως στους θεατές να… μείνουν μακριά.

“Μην ανεβαίνετε άλλο στην σκηνή για το “Saturday Night’s Alright For Fighting! Το γ@μήσατε”!
“You fucked it up” για την ακρίβεια!

Δείτε το βίντεο

Πηγή: dailymail.co.uk

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις