Κόσμος

Γνωστή ηθοποιός γίνεται… επαναστάτρια για το Netflix

Η Λίλι Τζέιμς έγινε παγκοσμίως γνωστή από τη συμμετοχή της στο Downton Abbey. Τώρα ετοιμάζεται για μια μεγάλη συνεργασία με το Netflix.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο ρόλος της ως λαίδη Ρόουζ ΜακΚλέρ στο Downton Abbey της άνοιξε… πόρτες. Της χάρισε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην τηλεοπτική μεταφορά του αριστουργήματος «Πόλεμος και Ειρήνη» στο BBC. Και φαίνεται πως ήταν μόνο η αρχή.

Το 2020, η 30χρονη ηθοποιός θα φορέσει κοστούμια εποχής περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά.

Η Λίλι Τζέιμς θα εμφανιστεί ως επαναστάτρια Λίντα σε τηλεοπτική σειρά βασισμένη στο μυθιστόρημα της Νάνσι Μίτφορντ, «The Pursuit Of Love» του 1945.

Η πρώτη ιστορία τριλογίας, του κλασικού λογοτεχνικού έργου ακολουθεί την αριστοκρατική οικογένεια Ράντλετ την περίοδο μεταξύ Α’ και Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Στην πρώτη μεγάλη συνεργασία της με το Netflix, η ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει στην ταινία του Μπεν Γουίτλεϊ βασισμένη στο μυθιστόρημα «Ρεβέκκα» της Δάφνη ντε Μοριέ του 1938.

Ακόμη η Λίλι Τζέιμς θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία του Netflix, «The Dig», μεταφορά της αληθινής ιστορίας ανακάλυψης του θησαυρού του Σάτον Χου.

Συμπρωταγωνιστής θα είναι ο Ραλφ Βάινς, τα γυρίσματα είναι σε εξέλιξη και η ταινία αναμένεται στο Netflix προς το τέλος του 2020.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Μακελειό στην Πολωνία: Με στρατιωτική στολή και βαρύ οπλισμό ο δράστης της πολύνεκρης επίθεσης στην Κρακοβία
Σύμφωνα με τις αρχές είχε ακροδεξιές και υπερεθνικιστικές απόψεις, ενώ μετά την επίθεση τραυματίστηκε από πυρά αστυνομικών και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο
Ένοπλη επίθεση στην Κρακοβία
Ο Ντόναλντ Τραμπ ήθελε τον παλαιστή του ΜΜΑ, Ντέινα Γουάιτ, για εκπρόσωπο Τύπου του Λευκού Οίκου – «Σε παρακαλώ, δέξου»
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ δήλωσε ότι πρότεινε τη θέση στον διευθυντή του χώρου των μικτών πολεμικών τεχνών και «βίαιο μαχητή», ο οποίος ωστόσο απέρριψε την πρόταση
Dana White και Donald Trump
Μακελειό στην Πολωνία: 25χρονος ακροδεξιός με «υπερεθνικιστικές» απόψεις ο δράστης – Ακόμη τρεις νεκροί εντοπίστηκαν σπίτι του
Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες αυτόπτων μαρτύρων από τους πυροβολισμούς στην Πολωνία - Ο δράστης φέρεται να σκότωσε την οικογένειά του πριν ανοίξει πυρ στην καρδιά της Κρακοβίας
Πολωνία
27
«Όχι» στον Νετανιάχου - Ο πρόεδρος Χέρτζογκ θα δώσει εντολή στον Άιζενκοτ για τον σχηματισμό κυβέρνησης στο Ισραήλ
Ο μεγαλύτερος αντίπαλος του Νετανιάχου θα λάβει επίσημα την εντολή στις 8 Νοεμβρίου και θα έχει 28 ημέρες για να σχηματίσει κυβέρνηση, με δυνατότητα παράτασης 14 ημερών
Άιζενκοτ και Νετανιάχου 8