Κυριακή, 28 Απρ.
19oC Αθήνα

Γουίλιαμ και Χάρι πιο «ξένοι» από ποτέ σε εκδήλωση για την Νταϊάνα

Γουίλιαμ και Χάρι πιο «ξένοι» από ποτέ σε εκδήλωση για την Νταϊάνα
ΦΩΤΟ REUTERS

Χειρότερες από ποτέ φαίνεται ότι είναι οι σχέσεις των δύο αδερφών Γουίλιαμ και Χάρι καθώς πλέον, δεν αντέχει ο ένας τον άλλον ούτε σε… βιντεοκλήση! Οι δύο γιοι της αδικοχαμένης πριγκίπισσας Νταϊάνα, πρόκειται να εμφανιστούν σε μια εκδήλωση στη μνήμη της αλλά φροντίζοντας να μη «συναντηθούν» ούτε σε βιντεοκλήση.

Τα αδέρφια Γουίλιαμ και Χάρι θα κάνουν μια σπάνια κοινή εμφάνιση στην εκδήλωση «Diana Legacy Award» στο Μουσείο Επιστημών του Λονδίνου απόψε (14/3/24).

Ο Γουίλιαμ αναμένεται να κάνει μια ομιλία αυτοπροσώπως για να τιμήσει την 25η επέτειο της φιλανθρωπικής οργάνωσης και να απονείμει βραβεία σε 20 αποδέκτες. Ο Πρίγκιπας της Ουαλίας θα εμφανιστεί μόνος στην εκδήλωση των βραβείων καθώς η σύζυγός του Κέιτ εξακολουθεί να αναρρώνει από εγχείρηση στην κοιλιά.

Ο Χάρι, ο οποίος ζει στην Καλιφόρνια, θα συμμετάσχει στη συνέχεια σε βιντεοκλήση με τους νικητές, σύμφωνα με αναφορές. Ωστόσο, η βιντεοκλήση του θα γίνει μόνο αφού ο αδερφός του αποχωρήσει από την τελετή. Η απροθυμία των αδελφών να είναι παρόντες μαζί -έστω και με βιντεοκλήση- στην ίδια εκδήλωση, αποκαλύπτει το βάθος της διαμάχης τους σύμφωνα με την DailyMail.

Οι παλιές καλές μέρες που εμφανίζονταν μαζί στη συγκεκριμένη εκδήλωση, φαίνεται πως ανήκουν πια για τα καλά στο παρελθόν, καθώς μετά το βιβλίο του Χάρι και τα όσα αναφέρει σε αυτό για τον αδερφό του και την νύφη του, δημιούργησαν χάσμα αγεφύρωτο.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις