Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Γουίλιαμ, Κέιτ και Χάρι στο πλευρό της χήρας θύματος της επίθεσης στο Λονδίνο [pics]

Γουίλιαμ, Κέιτ και Χάρι στο πλευρό της χήρας θύματος της επίθεσης στο Λονδίνο [pics]

Ο δούκας και η δούκισσα του Cambridge και ο πρίγκιπας Χάρι βρέθηκαν στο πλευρό των οικογενειών των θυμάτων της τρομοκρατικής επίθεσης στο Λονδίνο.

Ο Γούιλιαμ, η Κέιτ και ο Χάρι βρέθηκαν στο Αβαείο του Γουέστμινστερ για τη λειτουργία στη μνήμη των θυμάτων. Η Αμερικανίδα Melissa Payne Cochran, που έχασε τον σύζυγό της στην τρομοκρατική επίθεση, συνοδευόταν από τους γονείς της, καθώς είναι καθηλωμένη με σπασμένο πόδι και πλευρά σε αναπηρικό καροτσάκι.

Στο Αβαείο του Γουέστμινστερ συγκεντρώθηκαν 1.800 άνθρωποι για το Service of Hope δύο εβδομάδες μετά την τρομοκρατική επίθεση του Khalid Masood από την οποία σκοτώθηκαν 5 άνθρωποι και τραυματίστηκαν δεκάδες ακόμα. Ο δούκας του Cambridge κατέθεσε στεφάνι από κόκκινα και λευκά τριαντάφυλλα και ζέρμπερες στο μνημείο Αθώων Θυμάτων όταν έφτασε με τη σύζυγο και τον αδερφό του.

Μετά τη λειτουργία ο Γουίλιαμ, η Κέιτ και ο Χάρι συναντήθηκαν με ορισμένα μέλη της κοινότητας, συμπεριλαμβανομένων των συγγενών των θυμάτων και των επιζώντων της τρομοκρατικής επίθεσης.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε