Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Guardians of Life: Ο Joaquin Phoenix σε ταινία μικρού μήκους για την κλιματική αλλαγή!

Guardians of Life: Ο Joaquin Phoenix σε ταινία μικρού μήκους για την κλιματική αλλαγή!

Ο σχεδόν σίγουρος νικητής του Όσκαρ Α Ανδρικού Ρόλου, για την ερμηνεία του στο Joker ο Joaquin Phoeinix, κάνει πάλι την διαφορά.

Ένωσε τις δυνάμεις του με την πιο διάσημη ακτιβιστική οργάνωση, τους Extinction Rebellion αλλά και την μη κερδοσκοπική Amazon Watch και έφτιαξαν μια ταινία μικρού μήκους – κραυγή απόγνωσης για την καταστροφή των δασών και τις τεράστιες πυρκαγιές που καίνε τον πλανήτη.

Η ταινία λέγεται “Guardians of Life,” και μαζί με τον Joaquin Phoenix πρωταγωνιστούν η Rosario Dawson, ο Matthew Modine, η Oona Chaplin, η Q’orianka Kilcher και ο μουσικός Albert Hammond Jr.

Ερμηνεύουν μια ομάδα γιατρών που προσπαθούν να σώσουν έναν ασθενή τον οποίο εμείς δεν βλέπουμε και πεθαίνει από προβλήματα με την καρδιά του.

Ο ίδιος ο Phoenix περιγράφοντας την ταινία είπε ότι το έκανε για να αφυπνίσει τον κόσμο για την καταστροφή που προκαλεί στο περιβάλλον καταναλώνοντας με μανία ότι προϊόν βγάζει η γη.

Ο Phoenix έχει στραφεί πολύ στον ακτιβισμό και μάλιστα είχε συμμετάσχει και σε διαδήλωση διαμαρτυρίας με την Jane Fonda που κι εκείνη μάχεται σθεναρά κατά της κλιματικής αλλαγής.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις