Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Γυναίκα γεννήθηκε χωρίς κόλπο!

κόλπο
Φωτογραφία από Facebook / In the NOW

Μια απίστευτη ιστορία έχει δει το “φως” της δημοσιότητας τις τελευταίες ώρες. Είναι η ιστορία της Kaylee Moats, η οποία γεννήθηκε χωρίς κόλπο.

Το πιο συγκλονιστικό κομμάτι, ωστόσο, είναι πως δεν είχε καταλάβει ότι δεν είχε κόλπο μέχρι που έγινε 18 ετών!

Η 22χρονη που γεννήθηκε χωρίς κόλπο

Καλά διαβάσατε. Τον προσωπικό τος Γολγοθά, βρήκε το θάρρος να τον περιγράψει στην κάμερα. Η Kaylee τονίζει συγκεκριμένα: “Όταν δεν μου είχε έρθει περίοδος, ενώ αυτό είχε συμβεί στην 12χρονη αδελφή μου, αποφασίσαμε να πάμε στον γυναικολόγο. Εκεί μου έκαναν έναν υπέρηχο και ανακάλυψαν πως δεν είχα μήτρα, ούτε τράχηλο της μήτρας. Δεν θα είχα την δυνατότητα να κυοφορήσω τα δικά μου παιδιά”.

Η Kaylee πάσχει από ένα εξαιρετικά σπάνιο σύνδρομο, που ονομάζεται MRKH. Επηρεάζει μόλις ένα νεογέννητο κορίτσι στα 4.500, σύμφωνα με την US National Library of Medicine.

Στο βίντεο που δημοσιεύει το In the NOW, στο Facebook, μιλάει και ο γιατρός της κοπέλας. Περιγράφει τα πώς η Kaylee γεννήθηκε χωρίς… το σύνολο σχεδόν των μερών της γυναικείας ανατομίας.

Κανείς δεν ξέρει ακριβώς το γιατί. Κάποιοι άνθρωποι το έχουν αυτό και κάποιοι όχι“, τονίζει χαρακτηριστικά.

Ο σύντροφός της που… αδιαφορεί και την στηρίζει!

Η Kaylee, παρόλα αυτά, έχει μια σχέση με έναν άνδρα, ο οποίος δηλώνει ξεκάθαρα πως δεν τον ενδιαφέρει η “ιδιαιτερότητά” της! Ούτε το ότι δεν μπορούν να κάνουν sex. “Ο Robbie με υποστηρίζει πολύ και δεν εστιάζει σε αυτό το κομμάτι της σχέσης μας τόσο πολύ. Αυτό, επειδή δεν μπορώ να… πάρω μέρος σε αυτό”.

Η Kaylee χρειάζεται 15.000 δολάρια για χειρουργική επέμβαση και ήδη “τρέχει” στο διαδίκτυο μια καμπάνια για να συγκεντρωθεί το ποσό και να μπορέσει η νεαρή γυναίκα να έχει μια φυσιολογική ζωή. Στο βίντεο εμφανίζονται και οι γονείς της 22χρονης, οι οποίοι τονίζουν πως οι ασφαλιστικές εταιρείες δεν καλύπτουν τίποτα για την περίπτωσή της…

Δείτε το συγκινητικό βίντεο

https://www.facebook.com/inthenow/videos/873808752769495/?permPage=1

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις