Τρίτη, 7 Μαΐ
21oC Αθήνα

Γυναίκα στο Tik Tok αντάλλαξε μια φουρκέτα και απέκτησε το δικό της σπίτι

Γυναίκα στο Tik Tok αντάλλαξε μια φουρκέτα και απέκτησε το δικό της σπίτι

Μια γυναίκα «τερμάτισε» ένα project ανταλλαγών στο Tik Tok καθώς ξεκίνησε από μια φουρκέτα για τα μαλλιά και κατέληξε να αποκτά το δικό της σπίτι, χωρίς να ξοδέψει ούτε ένα δολάριο. 

Η 30χρονη γυναίκα ξεκίνησε τον Μάιο του 2020 το Trade Me Project στο Tik Tok και ανταλλάσσοντας αντικείμενα όπως σκουλαρίκια, ένα iPhone, ακόμα και τρακτέρ και τροχόσπιτα, κατέληξε να αποκτά το δικό της σπίτι, το οποίο ήταν και ο απώτερος σκοπός του project της.

Σύμφωνα με το BBC, η Ντέμι Σκίπερ εμπνεύστηκε από τον Κάιλ Μακντόναλντ, ο οποίος αντάλλαξε έναν κόκκινο συνδετήρα για ένα σπίτι κατά τη διάρκεια μιας σειράς διαδικτυακών ανταλλαγών το 2006. Έτσι, ξεκίνησε με μια φουρκέτα για τα μαλλιά, την οποία αντάλλαξε για ένα ζευγάρι φτηνά σκουλαρίκια.

Μετά, αντάλλαξε τα σκουλαρίκια για τέσσερα ποτήρια, τα οποία μετά αντάλλαξε για μια ηλεκτρική σκούπα. Η ηλεκτρική σκούπα έγινε snowboard και ακολούθησαν ένα ζευγάρι ακουστικά, ένας φορητός υπολογιστής και μια φωτογραφική μηχανή.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Trade Me Project (@trademeproject)

Η Σκίπερ έκανε σχεδόν 30 ανταλλαγές καθώς βρέθηκε με διάφορα ζευγάρια αθλητικών παπουτσιών Nike και μετά απέκτησε ένα iPhone, ένα αυτοκίνητο Dodge Caravan του 2008 και έπειτα το αντάλλαξε με ένα Mini Cooper και μερικές εβδομάδες αργότερα, με ένα κολιέ το οποίο όμως άξιζε πολύ λιγότερο από τα 20.000 δολάρια που είχε εκτιμήσει.

Η Σκίπερ αντάλλαξε το κολιέ με ένα ποδήλατο γυμναστικής αξίας 1.800 δολαρίων το οποίο «μετατράπηκε» σε Mustang και σε μικροσκοπική ξύλινη καλύβα στο δάσος. Στη συνέχεια, η Σκίπερ τα αντάλλαξε με ένα Honda CRV, τρία τρακτέρ και μια κάρτα για τα μαγαζιά Chipotle που της έδινε το δικαίωμα να τρώει δωρεάν για έναν χρόνο.

Η κάρτα «έγινε» τροχόσπιτο αξίας 40.000 δολαρίων και στη συνέχεια ένα Tesla Powerwall, πριν η Σκίπερ φτάσει στον τελικό της στόχο. Το δικό της σπίτι στο Νάσβιλ.

Μάλιστα, πάνω από 5 εκατομμύρια άνθρωποι έχουν παρακολουθήσει αυτό το ιδιαίτερο ταξίδι στο Tik Tok και τώρα η 30χρονη ετοιμάζεται να μετακομίσει στο νέο της σπίτι με τον σύντροφό της.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις