Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Adele: Δεν θα ξαναγράψω τέτοια τραγούδια!

Adele: Δεν θα ξαναγράψω τέτοια τραγούδια!

Ήταν το 2011 που το “21” της Adele έγινε το best-seller άλμπουμ του 21ου αιώνα, σημειώνοντας παγκόσμια επιτυχία. Η Adele όμως αποκάλυψε πως δεν πιστεύει ότι θα καταφέρει ποτέ ξανά να γράψει τέτοια τραγούδια στο μέλλον, καθώς τότε ήταν τύφλα στο μεθύσι κατά τη διάρκεια της παραγωγής.

Μιλώντας στο Vanity Fair, η 28χρονη τραγουδίστρια δήλωσε πως ξέρει ότι δεν θα ξαναγράψει τόσο καλά τραγούδια όσο αυτά του άλμπουμ “21”. “Δεν έχω χρόνο να καταρρεύσω όπως έκανα τότε. Ήμουν εντελώς μεθυσμένη όταν έγραφα το άλμπουμ και μια μεθυσμένη γλώσσα είναι ειλικρινής. Έπινα δύο μπουκάλια κρασί και έκανα το ένα τσιγάρο μετά το άλλο. Θα έγραφα τους στίχους και το επόμενο πρωί έλεγα “γ@@@, αυτό είναι πολύ καλό. Μετά έβρισκα τη μελωδία”.

Εκείνες οι μέρες όμως του αλκοολισμού σταμάτησαν αμέσως μετά τη γέννηση του γιου της Angelo το 2012 και για αυτό πιστεύει πως ίσως να μην μπορέσει να πετύχει τόσο καλά αποτελέσματα πλέον. Εξήγησε ότι δεν θα μπορούσε να αντιμετωπίσει το hangover έχοντας να φροντίσει τον 4χρονο γιο της και πως οι προτεραιότητές της έχουν αλλάξει από τότε που έγινε μητέρα.

“Από τότε που γέννησα δεν είμαι τόσο ανέμελη όσο παλιά. Φοβάμαι πολλά πράγματα τώρα επειδή δεν θέλω να πεθάνω. Θέλω να ζήσω για να είμαι δίπλα στο παιδί μου. Είμαι πολύ προσεκτική σε πράγματα που δεν ήμουν παλιότερα”. Η Adele απέκτησε τον γιο της Angelo με τον σύντροφό της Simon Konecki μετά τον πρώτο χρόνο της σχέσης τους.

Η Adele μάλιστα έμεινε 4 χρόνια εκτός δισκογραφίας μεταξύ των άλμπουμ 21 και 25 για να επικεντρωθεί στον γιο της Angelo και πλέον σκέφτεται να σταματήσει για 10 χρόνια τις περιοδείες προκειμένου να περνά χρόνο με τον γιο της.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε