Κόσμος

Η γυμνή αλήθεια ανθρώπων με αναπηρία – Συγκλονιστικές φωτογραφίες

Δεν είναι η πρώτη φορά που άνθρωποι με αναπηρία δίνουν μαθήματα ζωής σε όλους εμάς τους "κανονικούς". Μια έκθεση με γυμνές φωτογραφίες από την καθημερινότητά τους συγκλονίζει.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο 39χρονος Όλιβερ Φερμαριέλο από τη Ρώμη αποφάσισε να φωτογραφίζει ανθρώπους με αναπηρία στις πιο προσωπικές στιγμές τους. Ονόμασε τη σειρά με τα γυμνά πορτρέτα “Je t’aime, moi aussi” (Σ’ αγαπώ, κι εγώ) μέσα από την οποία προσπαθεί να εξερευνήσει τη σεξουαλική προσωπικότητα των ανθρώπων με αναπηρία.

Ο φωτογράφος άφησε τα μοντέλα του ελεύθερα να εκφραστούν. Τους φωτογράφισε μέσα στα σπίτια τους στις πιο προσωπικές στιγμές τους: με τους συντρόφους τους, την ώρα που ντύνονται, την ώρα που κάνουν μπάνιο ή βουρτσίζουν τα δόντια τους.









Πηγή: Daily Mail

Επιμέλεια: Μαίρη Καλουτσάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γυμνές γυναίκες της διπλανής πόρτας – ΦΩΤΟ

Στα παρασκήνια του ερωτικού φεστιβάλ του Μονάχου! ΦΩΤΟ

Selfie πριν τον θάνατο: 10 συγκλονιστικές ιστορίες (ΦΩΤΟ)

Αυτές τις φωτογραφίες πρέπει να τις δείτε

Διάσημοι αθλητές και αθλήτριες όπως τους γέννησε η μαμά τους! ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
«Καρφί» του βασιλιά Καρόλου στον αδελφό της πριγκίπισσας Νταϊάνα: «Το πένθος μπορεί να θολώσει τη λογική και τη μνήμη»
Ο αδελφός της πριγκίπισσας Νταϊάνα, Τσαρλς Σπένσερ, ισχυρίζεται σε βιβλίο που αναμένεται να εκδοθεί σύντομα ότι ο τότε πρίγκιπας Κάρολος του είπε «να είσαι σίγουρος, θα την ξεχάσουμε σύντομα» μετά τον θάνατό της
Πριγκίπισσα Νταϊάνα και βασιλιάς Κάρολος
Αποκάλυψη σοκ για τον βασιλιά Κάρολο: «Θα ξεχάσουμε πολύ σύντομα την Νταϊάνα» είχε πει στον αδερφό της
Ο Τσαρλς Σπένσερ αποκαλύπτει στο νέο βιβλίο του την έντονη σύγκρουση που, όπως υποστηρίζει, είχε με τον τότε πρίγκιπα Κάρολο λίγες ημέρες μετά τον θάνατο της Νταϊάνα
King Charles III: Pictured Archives : Prince Charles and Princess Diana attending the Cannes Film Festival on 15th May, 1987 in Cannes, France.