Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

H Navratilova ξεμπρόστιασε το BBC – Πληρώνουν τον McEnroe 10 φορές παραπάνω από εμένα!

H Navratilova ξεμπρόστιασε το BBC – Πληρώνουν τον McEnroe 10 φορές παραπάνω από εμένα!

Η Martina Navratilova δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Είναι από τους θρύλους του παγκόσμιου τένις. Και επιτέλους άνοιξε το στόμα της και είπε όσα πρέπει να ακουστούν. Ότι δηλαδή το BBC την προσέλαβε για να κάνει την ίδια δουλειά με τον επίσης μεγάλο τενίστα John McEnroe, αλλά τον πλήρωσαν 10 φορές περισσότερο.

Η Martina Navratilova η οποία προσελήφθη από το BBC ως σχολιάστρια χαρακτήρισε το ίδιο το BBC ανδροκρατούμενο κανάλι. Το εντυπωσιακό είναι ότι όλα αυτά δεν τα είπε σε αντίπαλο κανάλι αλλά στο ίδιο το BBC.
Η 9 φορές νικήτρια του Wimbledon φέρεται να έχει υπογράψει για £15,000, ενω ο McEnroe, 3 φορές νικητής Wimbledon πήρε μεταξύ £150,000 και £200,000.

Η Navratilova “τα πήρε” όταν έμαθε πόσα θα παίρνει ο McEnroe ενώ από το BBC την είχαν διαβεβαιώσει ότι θα πληρώνονται το ίδιο.

Το BBC προσπάθησε να μαζέψει τα ασυμάζευτα λέγοντας ότι η δουλειά του McEnroe είναι διαφορετικού επιπέδου και ότι θα απασχολείται περισσότερες ώρες.

«Μαζί με την Sue Barker, ο John θα είναι τα πρόσωπα της φετεινής κάλυψης του Wimbledon», είπε εκπρόσωπος του καναλιού. Είπε επίσης ότι ο McEnroe θεωρείται από τους καλυτερους σχολιαστές του τένις και το συμβόλαιό του είναι συμβόλαιο αποκλειστικής συνεργασίας. Και επίσης ότι δεν είναι θέμα φύλου.

Πάντως, πρόσφατα αποκαλύφθηκε ότι η πρωταγωνίστρια της δημοφιλούς σειράς του Netflix «The Crown» που ενσαρκώνει την Βασίλισσα Ελισάβετ, Κλερ Φόι, δήλωσε ότι πληρώνεται λιγότερο από τον συμπρωταγωνιστή της στην σειρά Ματ Σμιθ που ενσαρκώνει τον Φίλιππο.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις