Σάββατο, 20 Απρ.
15oC Αθήνα

“Here Today” με την υπογραφή του Μπίλι Κρίσταλ

“Here Today” με την υπογραφή του Μπίλι Κρίσταλ
Φωτογραφία αρχείου ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ο Μπίλι Κρίσταλ σκηνοθετεί και συνυπογράφει το σενάριο της κωμωδίας “Here Today”, στην οποία συμπρωταγωνιστεί με την Τίφανι Χάντις.

Στην ταινία της Astute Films, σύμφωνα με το THR ο βετεράνος συγγραφέας κωμωδιών, Τσάρλι Μπερνς (Κρίσταλ), ο οποίος σιγά – σιγά χάνει την αντίληψη της πραγματικότητας, γίνεται φίλος με μια ταλαντούχα νεαρή τραγουδίστρια της Νέας Υόρκης, την Έμμα Πέιτζ (Χάντις). Μια απίθανη – αλλά ξεκαρδιστική και συγκινητική – φιλία γεννιέται, επανακαθορίζει το χάσμα γενεών και επαναπροσδιορίζει την έννοια της αγάπης και της εμπιστοσύνης.

Ο Μπίλι Κρίσταλ γράφει το σενάριο μαζί με τον βραβευμένο με Emmy, Άλαν Ζβάιμπελ, με τον οποίο συνεργάστηκαν στο Saturday Night Live με βάση την ταινία μικρού μήκους του δεύτερου, The Prize.

Οι Κρίσταλ, Χάντις και Ζβάιμπελ θα είναι παραγωγοί, μαζί με τον Φρεντ Μπερνστάιν και την Ντομινίκ Τέλσον.

Η συγγραφή του σεναρίου με τον Άλαν ήταν διασκέδαση και είναι φανταστικό που συμπρωταγωνιστώ με την Τίφανι. Είναι απίστευτα αστεία και ειλικρινά ανθρώπινη ταυτόχρονα. Είμαι ενθουσιασμένος που θα εξερευνήσουμε όλες τις πιθανότητες μαζί, τόνισε ο Μπίλι Κρίσταλ.

“H Astute Films είναι ενθουσιασμένη που θα φέρει μαζί δύο εμβληματικά κωμικά ταλέντα στην οθόνη. Το διαχρονικό τους χιούμορ θα φέρει γνήσιο γέλιο σε μια ταινία που θα έχει απήχηση σε ακροατήρια σε όλο τον κόσμο και θα γεφυρώσει τα κενά μεταξύ όλων των ηλικιακών ομάδων” ανέφερε ο πρόεδρος της εταιρείας, Φρεντ Μπέρνσταϊν.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις