Κόσμος

Η KLM ανακοίνωσε άλλες 1.500 απολύσεις

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Δεν έχουν τέλος οι απολύσεις στην KLM. Με τις περικοπές προσωπικού να έχουν φτάσει πλέον το 20%, η εταιρία ανακοίνωσε την Παρασκευή (31.07.2020) ότι θα περικόψει άλλες 1.500 θέσεις εργασίας.

Οι νέες απολύσεις στην KLM γίνονται στο πλαίσιο αναδιάρθρωσης, βάσει του οποίου χρειάζεται να μειώσει τις εκπομπές κατά 50% έως το 2030 καθώς και να προετοιμαστεί για την ανάκαμψη της επιβατικής κίνησης μετά την κρίση του κορονοϊού.

Click4more Σωσίβιο 3,4 δισ. ευρώ για την KLM με μειώσεις μισθών και αυστηρούς όρους

Η μητρική εταιρία Air France-KLM ανακοίνωσε χθες (30.07.2020) λειτουργικές ζημίες 1,55 δισεκ. ευρώ για το δεύτερο τρίμηνο, με την κίνηση να είναι μειωμένη κατά 95% σε σχέση με ένα χρόνο νωρίτερα.

Η KLM ανακοίνωσε ότι οι νέες περικοπές θα σημαίνουν ότι το εργατικό της δυναμικό, που αριθμούσε 33.000 εργαζομένους πριν από την πανδημία, θα μειωθεί κατά 20% συνολικά έως το 2022. Η εταιρία δεν απέκλεισε περαιτέρω μειώσεις.

Για λόγους σύγκρισης, η Air France σχεδιάζει να περικόψει 6.500 θέσεις εργασίας, ή 16% του εργατικού δυναμικού, έως το 2022.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
«Θείο δώρο» για τους επιστήμονες η πρόσκρουση του πυραύλου στη Σελήνη – Ένα τυχαίο ατύχημα γίνεται σπάνιο επιστημονικό πείραμα
Οι ερευνητές ρίχνουν την προσοχή τους στα πετρώματα και την σκόνη του δορυφόρου - Πάνω από 220 τόνοι συντριμμιών εξοπλισμού βρίσκονται στο φεγγάρι μας
Στιγμιότυπο από τη στιγμή της πρόσκρουσης του πυραύλου της Space X στη Σελήνη (Πηγή φωτογραφίας: video grab
Μασούντ Πεζεσκιάν: Τώρα είναι η καλύτερη στιγμή για συμφωνία – Να μπει τέλος στο «ούτε πόλεμος ούτε ειρήνη»
Αναφερόμενος στις συνομιλίες που βρίσκονται σε εξέλιξη στο Ομάν, ο Ιρανός πρόεδρος σημείωσε ότι εξετάζεται το ενδεχόμενο εξεύρεσης λύσης για την αντιμετώπιση πιθανών παραβιάσεων
Ο Πρόεδρος του Ιράν, Masoud Pezeshkian
Οι 6 όροι «φωτιά» του Ιράν στις ΗΠΑ για τα Στενά του Ορμούζ - «Ποτέ δεν θα κάνουμε πίσω, είτε σε πόλεμο είτε σε διαπραγματεύσεις»
«Μέχρι η Αμερική να διορθώσει τη συμπεριφορά της, τα Στενά του Ορμούζ δεν θα ανοίξουν» προειδοποιεί ο γραμματέας του Ανώτατου Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας του Ιράν, Μοχαμάντ Μπαγκέρ Ζολγκάντρ
Εμπορικά πλοία καθηλωμένα στα Στενά του Ορμούζ 15
CNN: Διπλωματική έξοδο των ΗΠΑ από τον πόλεμο με το Ιράν ζητά ο κορυφαίος στρατηγός του Τραμπ
Ο πόλεμος έχει φτάσει σε σημείο όπου πολλοί από τους κορυφαίους αξιωματούχους εθνικής ασφάλειας του Τραμπ συμφωνούν με τον στρατηγό Κέιν ότι «η αεροπορική ισχύς έχει τα όριά της»
Ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού των ΗΠΑ, στρατηγός Νταν Κέιν