Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Η NASA και η… κολεξιόν Mars Mission! video

NASA
Φωτογραφία από: Youtube

Την περασμένη Πέμπτη, η NASA εκτόξευσε το όχημα Perseverance Rover, το οποίο αναμένεται να προσεδαφιστεί στις 18 Φεβρουαρίου του 2021 στον κρατήρα «Jezero» στον Άρη, με στόχο τη συλλογή στοιχείων για τον Κόκκινο Πλανήτη. Τιμώντας την αποστολή, η NASA συνεργάστηκε με την ANICORN Watches για την κολεξιόν MARS MISSION (περιορισμένος αριθμός κομματιών).

Στο επίκεντρο της συλλογής είναι το ανδρικό ρολόι χειρός MARS Time (μόνον 200 κομμάτια). Σε συνεργασία με τη Moon Laboratory, το άρωμα MARS Scent, μια φαντασίωση αρώματος για τον Άρη. Σε συνεργασία με Shannnam, το Mars Cuff ένα από ανοξείδωτο ατσάλι μπρασελέ – σε δύο εκδοχές: χρυσό/ασημί και μπλε ασημί – με εγχάρακτο το λογότυπο της NASA και τις συντεταγμένες προσεδάφισης του Perseverance Rover.

Τη «διαστημική» μπάλα μπάσκετ Mars Dunk για κάρφωμα σε μελλοντικό γήπεδο μπάσκετ στον Άρη αλλά και τη Mars Field για επίσης μελλοντικούς αγώνες αμερικάνικου ποδοσφαίρου στον Κόκκινο Πλανήτη. Δεν θα μπορούσαν να παραλειφθούν κάποια χρήσιμα για γκολφ εκεί (το σετ Mars Swing).

Δύο σανίδες σκέιτμπορντ (Mars Edge, σε συνεργασία με Kurv). Σε συνεργασία με Roundlab, το Mars Puzzle, το πρώτο και μοναδικό παζλ διευρημένης πραγματικότητας στον κόσμο, το οποίο μπορείς να αγγίξεις, με το οποίο μπορείς να αλληλεπιδράσεις και που μπορείς να μοιραστείς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Βεβαίως, δύο T-shirt (σε μαύρο και λευκό) και, τέλος, το Mars Messenger (θηκούλα για χρήσιμα, που φοριέται στον λαιμό και με σχέδιο εμπνευσμένο από τις στολές των αστροναυτών) σε συνεργασία με την Elephat Urban Equipment.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις