Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Η άγνωστη κόντρα της βασίλισσας Ελισάβετ με την Νταϊάνα για την ανατροφή των Γουίλιαμ και Χάρι! [pics]

Η άγνωστη κόντρα της βασίλισσας Ελισάβετ με την Νταϊάνα για την ανατροφή των Γουίλιαμ και Χάρι! [pics]
Η πριγκίπισσα Νταϊάνα με τον πρίγκιπα Χάρι - Φωτογραφία αρχείου Reuters

Η απλότητα ήταν κάτι που χαρακτήριζε την πριγκίπισσα Νταϊάνα, όχι μόνο στις δημόσιες εμφανίσεις, αλλά και στην προσωπική της ζωή.

Άνθρωποι που έζησαν την πριγκίπισσα Νταϊάνα από… πολύ κοντά, μιλούν για τη μοναδική σχέση που είχε με τους γιους της, Ουίλιαμ και Χάρι, τις στιγμές τους μετά το διαζύγιό της από τον πρίγκιπα Κάρολο, ενώ αποκαλύπτεται και η κόντρα που είχε με την βασίλισσα Ελισάβετ για την ανατροφή των παιδιών.

“Ο Χάρι μού είπε πως ένα βράδυ χτύπησε ο συναγερμός για φωτιά και όλο το προσωπικό εκκένωνε το διαμέρισμα. Ο Χάρι έψαχνε τη μητέρα του και τελικά την βρήκε στο μπάνιο, όπου έβαζε μάσκαρα. “Έλα μαμά, θα καούμε”, της είπε. Και η Νταϊάνα του απάντησε: “Χάρι, έρχομαι σε ένα λεπτό. Σε λίγο θα έχω δεκάδες πυροσβέστες στον κήπο μου. Δεν θα έβγαινα έξω με τη νυχτικιά μου, χωρίς μάσκαρα“…!”, διηγείται ο Nish Joshi, ολιστικός θεραπευτής.

“Όταν είχε καλεσμένο, έτρωγαν στην τραπεζαρία και ήταν μαζί τους ο Ουίλιαμ και ο Χάρι. Αν επρόκειτο για επαγγελματικό γεύμα, τα αγόρια έτρωγαν στο δωμάτιό τους με τη νταντά και το βράδυ αν ήταν μόνη της, δειπνούσε μαζί με τους γιους της στην τραπεζαρία. Μάλιστα, ζητούσε να σερβίρουν απευθείας το ορεκτικό, το κυρίως πιάτο και το επιδόρπιο, ώστε να μην μπαινοβγαίνει το προσωπικό και να μπορούν να μιλήσουν άνετα μεταξύ τους. Αν ήθελαν να φάνε μπροστά στην τηλεόραση, τους άφηνε. Όπως και να παίξουν playstation. Ήθελε τα παιδιά της να είναι φυσιολογικά”, λέει ο Darren McGrady, προσωπικός σεφ.

Με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ

“Θυμάμαι την πρώτη μας συνάντηση. Μου είπε “Κεν, δεν σε ζηλεύω που θα προσέχεις τα δύο αγόρια μου. Μπορούν να γίνουν απίστευτα ενοχλητικά”. Ο Ουίλιαμ, που εκείνη τη στιγμή έπαιζε πιάνο – ή προσπαθούσε τουλάχιστον- γύρισε και είπε “δεν είμαι ενοχλητικός”. Την ίδια στιγμή, ο Χάρι έσπασε ένα βάζο. Αμέσως, έτρεξαν έξω και οι δύο και η Νταϊάνα τους φώναξε “ελάτε εδώ”. Δεν είπα τίποτα και εκείνη ξαναμπαίνοντας στο δωμάτιο, μου είπε “Συγγνώμη Κεν. Βλέπεις τι εννοώ;”. Ήταν σαν να μιλούσα με έναν φίλο μου, που γνωρίζω χρόνια”, θυμάται ο Ken Wharfe, πρώην σωματοφύλακας.

Και προσθέτει: “Είχε ξεκαθαρίσει σε όλους τους συνεργάτες της ότι δεν ήθελε να την ενοχλήσουν για τίποτα, πριν από τις 9.30 π.μ., ώστε να τα πάει η ίδια στο σχολείο. Ήθελε, επίσης, να έχει ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της το απόγευμα για να έχει χρόνο με τα παιδιά. Δεν ήθελε να είναι κλειδωμένα σε ένα κάστρο και τα ενθάρρυνε να βγαίνουν έξω με τους φίλους τους. Μου έλεγε πάντα “Κεν, θέλω να είμαι φυσιολογική“…”.

“Μία μέρα, ο Ουίλιαμ και ο Χάρι πέταξαν μια αμπούλα βρώμης στο χολ και άλλη μία στο γραφείο του Καρόλου. Εκείνος έγινε έξαλλος, αλλά η Νταϊάνα απλώς γέλασε”, λέει η Carolan Brown, personal trainer.

Με τον πρίγκιπα Χάρι

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Η κόντρα με την βασίλισσα Ελισάβετ

Η βασιλική βιογράφος, Sarah Bradford, αποκαλύπτει πως η βασίλισσα Ελισάβετ διαφωνούσε με την ανατροφή των Ουίλιαμ και Χάρι. “Δεν νομίζω ότι η βασίλισσα μπορούσε να καταλάβει πόσο σημαντικό ήταν για την Νταϊάνα να έχει ενεργό ρόλο ως μητέρα. Θυμάμαι έναν αυλικό που έλεγε ότι η Ελισάβετ ήταν ψυχρή, όταν την είχαν επισκεφθεί η Νταϊάνα με τους Ουίλιαμ και Χάρι για τσάι. Καταλαβαίνω τι προσπαθούσε να πει. Αλλά δεν ήταν ψυχρότητα, όσο συστολή, καθώς οι απόψεις τους για την ανατροφή των παιδιών ήταν διαφορετικές. Κάποτε, στο Μπαλμόραλ, ο Ουίλιαμ ήταν πολύ μικρός και η νταντά του είχε άδεια. Έτσι, τον πρόσεχε η Νταϊάνα. Η Ελισάβετ είχε εκπλαγεί: “Δεν καταλαβαίνω γιατί το κάνει αυτό η Νταϊάνα. Έχουμε εκατομμύρια υπηρέτριες εδώ”! Αυτό δείχνει το τεράστιο χάσμα που υπήρχε μεταξύ τους στο θέμα “γονιός”…”.

Πηγή: Daily Mail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις