Κόσμος

Η Αλ Κάιντα απειλεί τον Ομπάμα

Με βιντεοσκοπημένο μήνυμα ο υπαρχηγός της Αλ Κάιντα απειλεί τον Μπαράκ Ομπάμα ότι θα του τσακίσουν τα κόκαλα.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

    “Ελπίζω ότι οι μουτζαχεντίν του ισλαμικού έθνους θα σάς τσακίσουν τα κόκαλα, απαλλάσσοντας τον κόσμο και την ιστορία από τα εγκλήματά σας, από την τυραννία σας και από τα ψέματά σας”, λέει ο Αϊμάν αλ Ζαουάχρι, απευθυνόμενος στον Μπαράκ Ομπάμα στο βιντεοσκοπημένο μήνυμα διάρκειας 106 λεπτών που κυκλοφόρησε στο Ιντερνετ.
    Σε μήνυμα που δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα As-Sahab δύο ημέρες μετά την όγδοη επέτειο των επιθέσεων της 11ης Σεπτεμβρίου, ο Οσάμα μπιν Λάντεν κάλεσε τον αμερικανικό λαό να πιέσει τον Λευκό Οίκο να θέσει τέρμα στους πολέμους στο Ιράν και το Αφγανιστάν, με αντάλλαγμα τον τερματισμό των επιθέσεων της αλ Κάιντα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Αναφορές για απόπειρες αυτοκτονίας στο αεροπλανοφόρο «Λίνκολν» - «Ελπίζουν να μην ξυπνήσουν αύριο»
Το πλήρωμα διανύει τον ένατο μήνα στη θάλασσα και έχει συμπληρώσει 250 συνεχόμενες ημέρες χωρίς να προσεγγίσει στεριά, κάτι που αποτελεί ρεκόρ για αεροπλανοφόρο στη σύγχρονη εποχή
Το αμερικανικό αεροπλανοφόρο USS Abraham Lincoln στην Αραβική Θάλασσα
Το Κογκρέσο των ΗΠΑ δίνει «ψήφο εμπιστοσύνης» στην ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας, Κύπρου και Ισραήλ – «Προτεραιότητα ο GSI»
«Το έργο θα συμβάλει στην άρση της ενεργειακής απομόνωσης της Κύπρου, θα ενισχύσει την ασφάλεια εφοδιασμού του Ισραήλ και θα επιτρέψει αμφίδρομες ροές ηλεκτρικής ενέργειας μεταξύ της Ευρώπης και της Ανατολικής Μεσογείου»
Στιγμιότυπο από εργασίες ηλεκτρικής διασύνδεσης 9