Παρασκευή, 17 Μαΐ
22oC Αθήνα

Η Άννα Μαρία ποζάρει με τις αδελφές της Βενεδίκτη και Μαργαρίτα

Η Άννα Μαρία ποζάρει με τις αδελφές της Βενεδίκτη και Μαργαρίτα
Φωτογραφία αρχείου ΑΠΕ-ΜΠΕ

Η Άννα Μαρία, σύζυγος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου ποζάρει με τις δύο αδελφές της και μέλη της βασιλικής οικογένειας της Δανίας, πριγκίπισσα Βενεδίκτη και βασίλισσα Μαργαρίτα Β’. Η τελευταία που παραιτήθηκε αιφνιδιαστικά και παρέδωσε τα ηνία στον γιο της Φρειδερίκο Ι. 

Η Άννα Μαρία και η βασίλισσα Μαργαρίτα γιόρτασαν τα γενέθλια της αδελφής τους πριγκίπισσας Βενεδίκτης που έγινε 80 ετών και φωτογραφήθηκαν μαζί. 

Στον επίσημο λογαριασμό του παλατιού της Δανίας, δημοσιεύθηκε ένα σπάνιο στιγμιότυπο με τις τρεις αδελφές να ποζάρουν χαμογελαστές στα Ανάκτορα Αμάλιενμποργκ. 

Η Άννα – Μαρία Δάγμαρ Ίνγκριντ μεγάλωσε μαζί με τις αδελφές της Μαργαρίτα και Βενεδίκτη, σε διαμερίσματα του Παλατιού του Βασιλιά Φρειδερίκου Η’, μέρος των Ανακτόρων Αμάλιενμποργκ στην Κοπεγχάγη και στο Ανάκτορο Φρέντενσμποργκ της Ζηλανδίας.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη DET DANSKE KONGEHUS 🇩🇰 (@detdanskekongehus)

Όταν ο πατέρας τους έγινε βασιλιάς, μόνο άρρενες απόγονοι μπορούσαν να είναι διάδοχοι του Θρόνου της Δανίας. Η δημοφιλία του πατέρα της και των τριών Πριγκιπισσών, άνοιξαν το δρόμο για μια νέα Πράξη Διαδοχής το 1953 που επέτρεπε τη διαδοχή της γυναίκας στο θρόνο.

Ως εκ τούτου, η μεγαλύτερη αδερφή της, Μαργαρίτα, έγινε η Διάδοχος Πριγκίπισσα και η Πριγκίπισσα Βενεδίκτη και Άννα Μαρία έγιναν δεύτερη και τρίτη στη σειρά διαδοχής.

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις