Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Η απίστευτη ιστορία του 19χρονου που έχει γλιτώσει στις 3 μεγαλύτερες τρομοκρατικές επιθέσεις

Στα αριστερά ο Mason Wells
Στα αριστερά ο Mason Wells

Είναι μόλις 19 ετών και έχει βρεθεί αντιμέτωπος με τον θάνατο στις 3 μεγαλύτερες τρομοκρατικές επιθέσεις των τελευταίων ετών. Επιβίωσε με εγκαύματα και τραύματα από θραύσματα στις επιθέσεις των Βρυξελλών, έχοντας γλιτώσει από τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι και στον μαραθώνιο της Βοστόνης.

Ο Mason Wells είναι ένας από τους 4 Μορμόνους ιεραπόστολους που τραυματίστηκαν στις επιθέσεις που έπληξαν την καρδιά της Ευρώπης. Υπέστη ρήξη του αχίλλειου τένοντα, τραύματα από θραύσματα και εγκαύματα δεύτερου και τρίτου βαθμού στο πρόσωπο και τα χέρια του μετά τις εκρήξεις στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών.

“Αυτή είναι η τρίτη τρομοκρατική επίθεση από την οποία επέζησε. Είναι η τρίτη φορά που συνδέεται με μια τρομοκρατική επίθεση. Ζούμε σε έναν επικίνδυνο κόσμο και δεν είναι όλοι ευγενικοί και καλοί”, δήλωσε ο πατέρας του Chad Wells. Όπως ανέφερε, βρίσκονταν με τον γιο του ένα τετράγωνο μακριά από τη γραμμή τερματισμού του Μαραθωνίου του Βοστόνης. Περίμεναν τη μητέρα του Kymberly που έτρεχε στον Μαραθώνιο. “Η έκρηξη τους ταρακούνησε. Ο Chad πήγε τον Mason στο ξενοδοχείο και του είπε να μείνει εκεί. Ο Mason ήταν πολύ ήρεμος και νηφάλιος” δήλωσε η μητέρα του Kymberly στο ABC News.

O Mason νοσηλεύεται σε νοσοκομείο του Βελγίου και αναμένεται να αναρρώσει πλήρως. Βρισκόταν στο σημείο μηδέν όταν εξερράγησαν οι βόμβες. Ενώ ήταν τραυματισμένος και αιμορραγούσε, δεν είχε χάσει το χιούμορ του και παρέμενε ήρεμος. “Ο Mason πάντα μας διαβεβαίωνε πως είναι ασφαλής και προσεκτικός. Του είχα πει να είναι πάντα προσεκτικός με τους ανθρώπους που βρίσκονται γύρω του και να είναι πολύ προσεκτικός όταν ταξιδεύει”, είπε η μητέρα του.

Στις επιθέσεις που βύθισαν στο πένθος το Παρίσι, ο 19χρονος βρισκόταν πολύ κοντά στην έκρηξη και κάηκε. “Είναι ευλογία από τον Θεό που είναι ζωντανός”. Ο Mason βρισκόταν στο αεροδρόμιο με τον Joseph και τον 66χρονο Richard Norby όταν σημειώθηκαν οι εκρήξεις. Ένας τέταρτος ιεραπόστολος από τη Γαλλία βρισκόταν σε άλλο σημείο του αεροδρομίου και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ελαφρά τραύματα.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε