Κόσμος

Η εμφάνιση – έκπληξη του βασιλιά Καρόλου και της βασίλισσας Καμίλα στο φεστιβάλ ιπποδρόμου στο Epsom

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο βασιλιάς Κάρολος και η βασίλισσα Καμίλα έκαναν μια εμφάνιση – έκπληξη στον ιππόδρομο Epsom Downs σήμερα Παρασκευή (31.05.2024) για να παρακολουθήσουν τον ετήσιο αγώνα.

Το βασιλικό ζεύγος παρέδωσε το τρόπαιο μετά το Holland Cooper Coronation Cup, σε έναν αγώνα που παρακολούθησαν από τις εξέδρες με νικητή το Λουξεμβούργο και τον Ryan Moore, και την Emily Upjohn να τερματίζει τέταρτη για το Ηνωμένο Βασίλειο.

Ο βασιλιάς Κάρολος και η Καμίλα βρέθηκαν στον ιππόδρομο για να παρακολουθήσουν τον αγώνα του Treasure, ενός αλόγου που ανέθρεψε η βασίλισσα Ελισάβετ.

Το άλογο της βασιλικής οικογένειας, με το όνομα Treasure, ξεκίνησε δυνατά κατακτώντας την τρίτη θέση.

Ο μονάρχης έχει υποστηρίξει ένθερμα τις ιπποδρομίες, το αγαπημένο χόμπι της μητέρας του, από τότε που ανέβηκε στο θρόνο, συμπεριλαμβανομένης της παρουσίας στο Ascot πέρυσι και εμφανώς συγκινημένος όταν ένας από τους δρομείς του πέρασε τη γραμμή ως νικητής.

kingcharles reut

kingcharles horserace reut

Το Epsom Derby είναι ο πιο διάσημος αγώνας της σεζόν και ήταν σταθερός αγαπημένος της αείμνηστης βασίλισσας Ελισάβετ, η οποία παρακολουθούσε τακτικά τον ετήσιο αγώνα.

kingcharles reut queencamilla

Horse Racing - Epsom Derby Festival - Epsom Downs Racecourse, Epsom, Britain - May 31, 2024 Chris Hayes celebrates on Ezeliya after winning the 16:30 Betfred Oaks Action Images via Reuters

Η καλοκαιρινή αθλητική εκδήλωση διεξήχθη κάτω από συννεφιασμένο ουρανό με δυνατό αέρα και το ζευγάρι έφτασε φορώντας αδιάβροχα, με την Καμίλα με ένα γαλανόλευκο φόρεμα του Bruce Oldfield, ενώ ο βασιλιάς Κάρολος επέλεξε ένα γκρι κοστούμι με λιλά γραβάτα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
«Καρφί» του βασιλιά Καρόλου στον αδελφό της πριγκίπισσας Νταϊάνα: «Το πένθος μπορεί να θολώσει τη λογική και τη μνήμη»
Ο αδελφός της πριγκίπισσας Νταϊάνα, Τσαρλς Σπένσερ, ισχυρίζεται σε βιβλίο που αναμένεται να εκδοθεί σύντομα ότι ο τότε πρίγκιπας Κάρολος του είπε «να είσαι σίγουρος, θα την ξεχάσουμε σύντομα» μετά τον θάνατό της
Πριγκίπισσα Νταϊάνα και βασιλιάς Κάρολος
Αποκάλυψη σοκ για τον βασιλιά Κάρολο: «Θα ξεχάσουμε πολύ σύντομα την Νταϊάνα» είχε πει στον αδερφό της
Ο Τσαρλς Σπένσερ αποκαλύπτει στο νέο βιβλίο του την έντονη σύγκρουση που, όπως υποστηρίζει, είχε με τον τότε πρίγκιπα Κάρολο λίγες ημέρες μετά τον θάνατο της Νταϊάνα
King Charles III: Pictured Archives : Prince Charles and Princess Diana attending the Cannes Film Festival on 15th May, 1987 in Cannes, France.