Σάββατο, 20 Απρ.
11oC Αθήνα

Η φωτογραφία αστυνομικού που “λύγισε” το ίντερνετ

Η φωτογραφία αστυνομικού που “λύγισε” το ίντερνετ

Viral στο διαδίκτυο έχει γίνει η φωτογραφία αστυνομικού σε σκηνή τροχαίου με τουλάχιστον 4 τραυματίες. Έχει στην αγκαλιά του και προσπαθεί να ηρεμήσει ένα μωράκι που έβγαλε από αυτοκίνητο που εμπλεκόταν στην καραμπόλα. Τελικά, ένας μπαμπάς με στολή, συνεχίζει να είναι μπαμπάς.

Όλα έγιναν σε δρόμο της Αλαμπάμα, όπου ένα ασθενοφόρο συγκρούστηκε με ένα τρακτέρ και τρία ακόμη αυτοκίνητα. Η αστυνομία κλήθηκε στο σημείο και ο σερίφης Ric Lindley μαζί με τους συνεργάτες του άρχισαν να εξιχνιάζουν το συμβάν. Όμως, την ώρα που ο σερίφης παρατηρούσε τα αυτοκίνητα, αμέσως πρόσεξε σε ένα από αυτά να βρίσκεται ένα μωράκι σε κάθισμα και να κλαίει. Δεν το σκέφτηκε λεπτό. Αμέσως το έβγαλε έξω, το πήρε αγκαλιά και προσπαθούσε να το ηρεμήσει. Τη συγκινητική αυτή στιγμή απαθανάτισε ένας άλλος αστυνομικός, συνάδελφος του Ric, και σε λίγη μόνη ώρα μοιράστηκαν τη φωτογραφία στο Facebook περισσότεροι από 14.000 χρήστες. Συγκινήθηκαν με την πατρική φιγούρα και έσπευσαν να τον συγχαρούν. “Σας ευχαριστούμε για αυτή την πράξη συμπόνιας”, σημείωσε κάποιος, ενώ άλλος έγραψε “Προσευχές για όλους τους εμπλεκόμενους. Ευχαριστούμε σερίφη, το μωρό σας χρειαζόταν κι εσείς κάνατε το καθήκον σας”.

“Το μωράκι ήταν αναστατωμένο από το θόρυβο και τον πολύ τον κόσμο. Γρήγορα όμως ηρέμησε η μικρούλα”, δήλωσε λίγο αργότερα ο Lindley. Συμπλήρωσε πως δεν έκανε κάτι παραπάνω από ό,τι θα έκανε ο οποιοσδήποτε αν έβλεπε κάποιον να κινδυνεύει. Πράγματι, σε τέτοιες περιπτώσεις, όλοι θα θέλαμε να βρεθεί ο αντίστοιχος Ric και να σώσει το σύζυγό μας, το παιδί μας, τον γονιό μας.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε