Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Η φωτογραφία αστυνομικού που “λύγισε” το ίντερνετ!

Η φωτογραφία αστυνομικού που “λύγισε” το ίντερνετ!

Μέσα σε λίγες ώρες γνώρισε την αναγνώριση για μια φωτογραφία. Ο λόγος για τον αστυνομικό David Taylor που απαθανατίστηκε να κρατά στην αγκαλιά του ένα μικρό αγοράκι που είχε χάσει τους γονείς του.

Μια γυναίκα είχε πάει το παιδί στον αστυνομικό που βρισκόταν σε περιπολία κατά τη διάρκεια του International Rice Festival το Σαββατοκύριακο. “Ήταν πολύ αναστατωμένος. Τον έβαλα στους ώμους μου μήπως μπορέσει να αναγνωρίσει τους γονείς του”, σημείωσε ο αστυνομικός μιλώντας στο ABC News.

Χρειάστηκε μισή περίπου ώρα μέχρι να εντοπίσει τη μητέρα του. Σε αυτό το διάστημα το μικρό αγοράκι είχε ηρεμήσει και τελικά αποκοιμηθεί στην αγκαλιά του. “Άρχισε να νυστάζει και τον έφερα στο στήθος μου”. Η φωτογραφία του αστυνομικού με το μικρό αγοράκι έγινε viral μέσα σε λίγη ώρα από την ανάρτησή της στο διαδίκτυο. “Δεν έκανα τίποτα περισσότερο από ό,τι θα έκαναν και οι συνάδελφοί μου. Η μόνη διαφορά είναι ότι κάποιος τράβηξε μια φωτογραφία”. Όσοι βρέθηκαν βέβαια μπροστά στο περιστατικό έχουν μόνο καλά λόγια να πουν για τον αστυνομικό.

“Είναι φοβερό γιατί ακούμε τόσα πολλά αρνητικά για τους αστυνομικούς. Είμαι ευτυχισμένη που είδα μια τόσο θετική εικόνα”, σημείωσε η Carolyn Senegal που μετακόμισε στο Crowley από το Lake Charles.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε