Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Η ηθοποιός Φίμπι Τόνκιν είναι η πρώτη γυναίκα πρέσβειρα του brand R.M.Williams

Η ηθοποιός Φίμπι Τόνκιν είναι η πρώτη γυναίκα πρέσβειρα του brand R.M.Williams
Φωτογραφία Youtube

Η ηθοποιός Φίμπι Τόνκιν από την Αυστραλία είναι η νέα πρέσβειρα του R.M.Williams.

Είναι η πρώτη φορά στην 88χρονη ιστορία του brand ένδυσης και υπόδησης που ο επίσημος τίτλος δίνεται σε γυναίκα.

Σε ανακοίνωση του R.M.Williams διευκρινίζεται ότι με την κίνηση αυτή «επαινείται η δύναμη της γυναικείας προσωπικότητας στην καρδιά της εταιρείας R.M.Williams, τόσο στο παρελθόν όσο και στο παρόν» και ότι η Τόνκιν θα συνεργαστεί με τον πρώτο παγκόσμιο πρεσβευτή, τον ηθοποιό Χιου Τζάκμαν, που πρωταγωνίστησε στην εκστρατεία της εταιρείας Undeniable Character το 2019.

Η Τόνκιν επελέγη από το brand επειδή αντιπροσωπεύει μία «νέα γενιά αυστραλιανού πνεύματος και τα ίδια χαρακτηριστικά που καθορίζουν το DNA της μάρκας – δύναμη, επιμονή, εξερεύνηση και σεμνότητα» αναφέρεται στην ανακοίνωση και θα κάνει το ντεμπούτο της ως πρέσβειρα τον Απρίλιο με διαφημιστική εκστρατεία στο διαδίκτυο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σχολιάζοντας τον νέο της ρόλο η ηθοποιός είπε ότι πρόκειται για ένα εμπορικό σήμα με το οποίο έχει μεγαλώσει και ενσαρκώνει όλα όσα αγαπά στο να είναι Αυστραλή – από τη δέσμευση να διατηρήσουμε και να προασπίσουμε τη γη μας έως την κουλτούρα φιλίας που είμαστε τυχεροί που έχουμε. «Ενώ είμαι η πρώτη γυναίκα πρέσβειρα, η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν εκατοντάδες εργαζόμενες που τροφοδοτούν στην πλούσια ιστορία της μάρκας» σημείωσε.

Η Φίμπι Τόνκιν γεννήθηκε στο Σίδνεϊ, σπούδασε σε Σχολή Θεάτρου, έγινε γνωστή από τον πρωταγωνιστικό ρόλο της εφηβικής σειράς H2O:_Just_Add_Water και σήμερα εργάζεται τόσο στο Χόλιγουντ όσο και στην Αυστραλία.

Πηγή ΑΠΕ ΜΠΕ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις