Κυριακή, 28 Απρ.
20oC Αθήνα

Η Καμίλα λέει ότι ο βασιλιάς Κάρολος «είναι καλά» λίγο πριν την επέμβαση Προστάτη

Η Καμίλα λέει ότι ο βασιλιάς Κάρολος «είναι καλά» λίγο πριν την επέμβαση Προστάτη
ΦΩΤΟ REUTERS

Η βασίλισσα Καμίλα είπε σήμερα (18/1/24) ότι ο βασιλιάς Κάρολος «είναι καλά και ανυπομονεί να επιστρέψει στα καθήκοντά του» μετά την εγχείρηση προστάτη, την οποία πρόκειται να κάνει το επόμενο διάστημα.

Η Καμίλα είναι η πρώτη από τη βασιλική οικογένεια που μιλάει δημοσίως, μετά την αποκάλυψη ότι δύο μέλη της, ο βασιλιάς Κάρολος αλλά και η πριγκίπισσα Κέιτ, αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα υγείας που τα οδηγεί σε επέμβαση και νοσηλεία.

Για τον βασιλιά σύζυγό της, η Καμίλα είπε: «Είναι πολύ καλά σας ευχαριστώ πολύ. Ανυπομονεί να επιστρέψει στα καθήκοντά του»…

Γενικότερα, η δούκισσα του Εδιμβούργου φάνηκε να είναι σε καλή διάθεση κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψης στο Elmbridge Mencap στο Surrey, όπου εθεάθη να χορεύει για τα γενέθλιά της όπως δημοσιεύει η dailymail.

Η Καμίλα, μένει στο Dumfries House στο East Ayrshire, όπου ο βασιλιάς είχε προγραμματίσει μια σειρά από συναντήσεις και εκδηλώσεις την Πέμπτη και την Παρασκευή, οι οποίες αναβλήθηκαν μετά από συμβουλή του γιατρού του.

Την ίδια ώρα κορυφώνεται η αγωνία για την πριγκίπισσα Κέιτ που μπήκε στο νοσοκομείο την Τρίτη και έκανε επέμβαση στην κοιλιά, κορυφώνεται καθώς δεν έχει ανακοινωθεί ο ακριβής λόγος του χειρουργείου, παρά μόνο ότι «είναι καλά» αλλά θα χρειαστούν μέχρι και τρεις μήνες για να αναρρώσει. Αναμένεται να μείνει στην ιδιωτική κλινική του Λονδίνου για 10 έως 14 ημέρες πριν επιστρέψει στο σπίτι της στο Windsor. Σήμερα, ο πρίγκιπας της Ουαλίας επισκέφθηκε την σύζυγό του στο νοσοκομείο, όπου αναρρώνει από την επέμβασή της.

 

 

 

 

 

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις