Δευτέρα, 17 Ιουν.
26oC Αθήνα

«Η Κέιτ Μίντλετον δεν θα εμφανιστεί δημόσια όλο τον υπόλοιπο χρόνο» αναφέρουν πηγές από το παλάτι

«Η Κέιτ Μίντλετον δεν θα εμφανιστεί δημόσια όλο τον υπόλοιπο χρόνο» αναφέρουν πηγές από το παλάτι

Κανείς δεν γνωρίζει ποια πραγματικά είναι η κατάσταση της υγείας της Κέιτ Μίντλετον μετά τη διάγνωση με καρκίνο, καθώς οι πληροφορίες που αφήνει το παλάτι να διαρρεύσουν είναι ελάχιστες και περιορίζονται σε διαβεβαιώσεις ότι η θεραπεία πηγαίνει καλά.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γνωστό τι είδους καρκίνο αντιμετωπίζει η Κέιτ Μίντλετον, ωστόσο δημοσιεύματα αναφέρουν πως πάσχει από καρκίνο της μήτρας ή/και καρκίνο του παχέος εντέρου. Η ίδια δεν έχει εμφανιστεί δημοσίως, εδώ και αρκετούς μήνες, ενώ η μία εμφάνιση μαζί με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ σε ένα παντοπωλείο σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως, καθώς πολλοί σημείωσαν πως τον πρίγκιπα συνόδευε μια σωσίας της.

Όλα δείχνουν ότι η Κέιτ Μίντλετον δεν θα εμφανιστεί τουλάχιστον μέχρι το τέλος του έτους.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Beast, η πριγκίπισσα της Ουαλίας μάλλον «δεν θα εμφανιστεί δημοσίως για το υπόλοιπο του έτους» και συνεχίζει λέγοντας: «Το ημερολόγιο της Κέιτ για φέτος είναι άδειο. Δεν έχει προγραμματιστεί τίποτα. Μπορεί να μην εμφανιστεί δημοσίως για το υπόλοιπο του έτους».

Βασιλικές πηγές αναφέρουν πως δεν αποκλείεται η Κέιτ Μίντλετον να επανέλθει με ένα νέο βιντεοσκοπημένο μήνυμα, ενημερώνοντας για την πορεία της υγείας της. 

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν, ότι η πριγκίπισσα προσπαθεί να περνάει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί με την οικογένειά της, ενώ την επόμενη εβδομάδα, θα πάνε με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ στο εξοχικό σπίτι τους στο κτήμα Sandringham.

Πριν μερικές μέρες, ο Γουίλιαμ μίλησε για την υγεία της συζύγου του σε επίσκεψή του στο κοινοτικό Νοσοκομείο St Mary’s στα νησιά Scilly. Ο ίδιος ενημέρωσε ότι η Κέιτ Μίντλετον «είναι καλά».

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις