Τετάρτη, 1 Μαΐ
23oC Αθήνα

Η Κέιτ Μίντλετον σε ηλικία ενός έτους ήταν «φτυστή» ο πρίγκιπας Λούις

Η Κέιτ Μίντλετον σε ηλικία ενός έτους ήταν «φτυστή» ο πρίγκιπας Λούις
Φωτογραφία Reuters

Μια φωτογραφία της από το μακρινό 1983, όταν ήταν ενός έτους, πόστασε στο instagram η πριγκίπισσα της Ουαλίας, Κέιτ Μίντλετον. Και αυτό που πρόσεξαν όλοι είναι πόσο μοιάζει με τον μικρό της γιο, τον πρίγκιπα Λούις!

Η φωτογραφία έχει τραβηχτεί τα Χριστούγεννα του 1983. Η μικρή τότε Κέιτ Μίντλετον, που είναι ολόιδια με τον πρίγκιπα Λούις, κάθεται στο τραπέζι φορώντας ένα μπλε – λιλά φόρεμα με λευκό γιακά και μια μπλε ζακέτα και στο λαιμό της ένα κολιέ με πολύχρωμες χάντρες.

«Μοιραζόμαστε μερικές εορταστικές αναμνήσεις αυτά τα Χριστούγεννα γιατί το #ShapingUs έχει να κάνει με τη ζωτική σημασία των πρώτων μας χρόνων και τον ρόλο που διαδραματίζουν οι γύρω μας στη διαμόρφωση της υπόλοιπης ζωής μας» γράφει η λεζάντα της φωτογραφίας.

Η ομοιότητα της Kate Middleton με τον Λούις είναι εντυπωσιακή και όλοι στα social media συμφωνούν ότι ο… σκανδαλιάρης πρίγκιπας ότι είναι ολόιδιος με την μητέρα του.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Prince and Princess of Wales (@princeandprincessofwales)

«Λες ψέματα, είναι ο Λούις αυτός;», σχολιάζει κάποιος κάτω από την δημοσίευση.

Ένας άλλος γράφει: «Πιστεύω συμφωνούμε όλοι ότι ο Λούις είναι ολόιδιος με την μητέρα του…. το γονίδιο των Μίντλετον είναι ορατό».

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις