Κόσμος

Η κυβέρνηση στήριξε τον Λάρι τον Πρώτο Γάτο της Βρετανίας

H βρετανική κυβέρνηση στήριξε τον Λάρι, τον γάτο της Ντάουνινγκ Στριτ, παρά τα δημοσιεύματα ότι εθεάθη ποντίκι στη διάρκεια δείπνου που παρέθεσε ο πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

“Ο Λάρι δίνει μεγάλη χαρά σε πολλούς ανθρώπους,” δήλωσε εκπρόσωπος του Κάμερον ως απάντηση στις εκκλήσεις να…πάρει πόδι ο Πρώτος Γάτος.

Ο Κάμερον πήρε τον Φεβρουάριο στην πρωθυπουργική κατοικία τον Λάρι με “αποστολή” να αντιμετωπίσει το μόνιμο πρόβλημα με τα τρωκτικά.

Στις αρχές του χρόνου δήλωσε ότι ο Λάρι είναι “επιτυχημένος κυνηγός ποντικών” κι έχει πιάσει ποντίκια τρεις φορές από τον Μάιο του 2010 που ανέλαβε δράση.

Η Daily Mail όμως χθες

έγραψε ότι ένα ποντίκι εθεάθη πρόσφατα σε δείπνο με προσκεκλημένους υπουργούς. Ωστόσο, η βρετανική κυβέρνηση στήριξε τον Πρώτο Γάτο της χώρας και τον “απάλλαξε” από τις κατηγορίες!

Διαβάστε επίσης: Επιτέλους! Ο πρωθυπουργικός γάτος έπιασε το πρώτο του ποντίκι!

Ακόμα και ο πρωθυπουργικός γάτος έβαλε τα καλά του!

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
«Πρόσωπο ενδιαφέροντος» και ο ετεροθαλής αδερφός της Μέγκαν Μαρκλ για την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών
Οι αρχές των Φιλιππίνων εξετάζουν και τον Τόμας Μαρκλ Τζούνιορ μετά την καταγγελία εις βάρος του πατέρα του, με τον ίδιο να μη θεωρείται ακόμη ύποπτος
Η Μέγκαν Μαρκλ