Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

«Η Μελάνια μετράει τα λεπτά για να χωρίσει τον Ντόναλντ Τραμπ»

Ντόναλντ Τραμπ

Αλήθεια ή ψέματα; Θα χάσει εκτός από την προεδρία, την εξουσία και το Λευκό Οίκο και τη Μελάνια ο Ντόναλντ Τραμπ;

Η απάντηση μένει να απαντηθεί μετά τις 20 Ιανουαρίου, όταν ο Τζο Μπάιντεν θα ορκιστεί και ο Ντόναλντ Τραμπ θα φύγει από το Λευκό Οίκο. Τα δημοσιεύματα «φωνάζουν» ήδη ότι η Μελάνια ετοιμάζεται να ζητήσει διαζύγιο μετά από 15 χρόνια γάμου, ένα παιδί και τέσσερα χρόνια ως Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ.

Το αν θα κάνει η Μελάνια Τραμπ πράξη τα όσα ακούγονται, αν δηλαδή θα ζητήσει διαζύγιο από τον Ντόναλντ Τραμπ, θα κριθεί από πολλά. Κυρίως από το προγαμιαίο (ή μετά απ’ αυτόν) συμβόλαιο που έχει κάνει το ζευγάρι.

Click4more Ντόναλντ χάσαμε! Ακόμα και η Μελάνια Τραμπ του ζητεί να αποδεχθεί την ήττα

Σύμφωνα με την Ομαρόσα Μανιγκολτ Νιουμάν, πρώην βοηθό της Μελάνια Τραμπ, ο γάμος του προέδρου και της Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ έχει τελειώσει. Και όχι μόνο αυτό αλλά «η Μελάνια μετρά κάθε λεπτό μέχρι να φύγει (από την προεδρία) και να μπορεί να χωρίσει.

Αν η Μελάνια προσπαθούσε να τον γελοιοποιήσει στο έπακρο και να τον χωρίσει ενώ ήταν ακόμη πρόεδρος, εκείνος θα έβρισκε τόπο να την τιμωρήσει».

Υπενθυμίζεται ότι η Μελάνια Τραμπ είχε καθυστερήσει πέντε μήνες να μετακομίσει στην Ουάσινγκτον το 2017, αφού ο Ντόναλντ Τραμπ κέρδισε τις εκλογές του 2016 και έγινε ο ένοικος του Λευκού Οίκου. Η δικαιολογία, τότε, ήταν πως ήθελε να τελειώσει ο γιος τους, Μπάρον, το σχολείο. Είχε βέβαια ακουστεί ότι μετά την εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ, η Μελάνια είχε επαναδιαπραγματευτεί το προγαμιαίο συμβόλαιό της προκειμένου ο Μπάρον να έχει το ίδιο μερίδιο στην περιουσία του πατέρα του με τα άλλα αδέρφια του.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις