Κόσμος

Η Μέρκελ δεν θα είναι ξανά υποψήφια τελεία και παύλα

Ο προσωπάρχης της Άνγκελα Μέρκελ δήλωσε σήμερα στο γερμανικό ραδιοτηλεοπτικό δίκτυο RTL/n-tv πως δεν πιστεύει ότι τα σχέδια της καγκελαρίου να μην είναι υποψήφια για πέμπτη θητεία έχουν αλλάξει, αφού η εφημερίδα Bild έγραψε την περασμένη εβδομάδα ότι η Μέρκελ μπορεί να διεκδικήσει μια πέμπτη θητεία στην καγκελαρία.

“Δεν πιστεύω ότι είναι τώρα καιρός για να συζητήσουμε κάτι τέτοιο”, δήλωσε ο υπουργός Καγκελαρίας Χέλγκε Μπράουν. “Έχει δηλώσει πως αυτή είναι η τελευταία θητεία της στην καγκελαρία και πιστεύω πως τίποτε δεν έχει αλλάξει σχετικά μ’ αυτό”, πρόσθεσε.

Η Μέρκελ ηγείται της Γερμανίας εδώ και 15 χρόνια και έχει δηλώσει πως δεν θα επιδιώξει την επανεκλογή της το φθινόπωρο του 2021.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Τραμπ «βλέπει» συμφωνία με το Ιράν το Σαββατοκύριακο – «Συμβαίνουν πολλά καλά και αυτό περιλαμβάνει και τον Λίβανο»
Στις πρώτες του δηλώσεις στις κάμερες μετά το άνοιγμα των Στενών του Ορμούζ, ο Ντόναλντ Τραμπ εξέφρασε εκ νέου την αισιοδοξία του για τις εν εξελίξει διαπραγματεύσεις με το Ιράν
Ντόναλντ Τραμπ
Η 34χρονη Έιμι Έσκριτζ είναι η 11η στη λίστα με τους νεκρούς επιστήμονες στις ΗΠΑ - Αυτοπυροβολισμός η αιτία θανάτου της
Τουλάχιστον 10 επιστήμονες και κυβερνητικοί αξιωματούχοι, με πρόσβαση σε ευαίσθητα προγράμματα πυρηνικής και διαστημικής τεχνολογίας, έχουν πεθάνει ή αγνοούνται υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες από το 2023
Η 11η επιστήμονας
IDF: Το Ιράν είναι εντελώς αποδυναμωμένο – Νεκροί 1700 «τρομοκράτες» της Χεζμπολάχ στον Λίβανο
«Το Ιράν προσέρχεται στις τρέχουσες διαπραγματεύσεις με τους Αμερικανούς πολύ αδύναμο και με μία πολύ αδύναμη οικονομία, είναι απλώς γυμνοί», δήλωσε εκπρόσωπος του ισραηλινού στρατού (IDF)
Ισραηλινό F-16