Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Η μοιραία σύγκρουση που κόβει την ανάσα (video)

Η μοιραία σύγκρουση που κόβει την ανάσα (video)
Οι δυο αχώριστες φίλες η 22χρονη που έχασε τη ζωή της [με το γαλάζιο πουλόβερ] και η 19χρονη οδηγός του μοιραίου Smart [με το μπλε πουλόβερ]

Βίντεο-σοκ, δείχνει πως μια απροσεξία της 19χρονης οδηγού ενός Smart, έστειλε στο θάνατο την 22χρονη συνοδηγό φίλη της. Οι τραγικές εικόνες εκτυλίσσονται στην Αλβανία.

Η Ντενίσα Ντόκου, χωρίς καμία προειδοποίηση κόβει ξαφνικά το τιμόνι αριστερά για να εισέλθει σ’ ένα μικρό δρόμο, αλλά χωρίς να έχει αντιληφθεί καν ότι από το αντίθετο ρεύμα διέρχεται μια Mercedes-Benz.

«Άγαλμα» ο άλλος οδηγός

Ο οδηγός του τελευταίου αυτοκινήτου –μη έχοντας άλλη επιλογή- αφού δεν προλαβαίνει καν να αντιδράσει, χτυπά με σφοδρότητα μετωπικά το Smart και το εκσφενδονίζει…

Η σύγκρουση ήταν πολύ δυνατή που η 22χρονη συνοδηγός Αλίντα Σπαχίου υπέκυψε στα τραύματά της. «Η οδηγός του Smart θα έπρεπε σαφώς να ήταν πιο προσεκτική όταν πήγε να πάρει την στροφή. Γυρίζει το τιμόνι προς τα αριστερά χωρίς να περιμένει να δει και ενώ το όχημα της ήταν  σε κίνηση», δήλωσε ο Αλβανός πραγματογνώμονας Artur Sulçe.

Η αστυνομία συνέλαβε την 19χρονη, ενώ η 22χρονη θα μπορούσε και να είχε σωθεί αν φορούσε τη ζώνη ασφαλείας καθώς η Mercedes-Benz, δεν κινούνταν και με τόση μεγάλη ταχύτητα …» αναφέρει ο ίδιος Αλβανός πραγματογνώμονας.

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις