Πέμπτη, 2 Μαΐ
23oC Αθήνα

Η Μπριζίτ Μακρόν αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της σχέσης με τον Εμάνουελ – Γιατί τον άφηνε στο «περίμενε» 10 χρόνια

Η Μπριζίτ Μακρόν αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της σχέσης με τον Εμάνουελ – Γιατί τον άφηνε στο «περίμενε» 10 χρόνια

Άγνωστες πτυχές της γνωριμίας και της κοινής ζωής με τον Εμανουέλ Μακρόν αποκάλυψε η Μπριζίτ Μακρόν σε συνέντευξή της στο περιοδικό Paris Match.

Η Μπριζίτ Μακρόν αποκάλυψε τους ενδοιασμούς που είχε στο να παντρευτεί τον κατά 25 χρόνια νεότερό της Εμανουέλ Μακρόν.

Η 70χρονη πλέον Μπριζίτ είπε πως ανέβαλε για… 10 χρόνια το γάμο, σκεπτόμενη πως θα κατέστρεφε τη ζωή των παιδιών της, τα οποία έχουν περίπου την ίδια ηλικία με τον 45χρονο σήμερα Μακρόν. Όταν την ερωτεύτηκε, ήταν 15, και τότε η 40χρονη Μπριζίτ δίδασκε θέατρο στο καθολικό σχολείο που φοιτούσε ο Εμάνουελ στην Αμιένη, στη βόρεια Γαλλία. Η κόρη της ήταν συμμαθήτριά του.

Όπως λέει, το ειδύλλιο έκανε τους γονείς του Μακρόν να τον στείλουν σε άλλο σχολείο, όμως ο ίδιος δεν τα παράτησε. Η Μπριζίτ κάπου εκεί πίστεψε πως ο Μακρόν θα ερωτευόταν κάποια κοντά στην ηλικία του στο Παρίσι, αλλά αυτό δεν έγινε.

Τελικά η σχέση τους προχώρησε, η Μπριζίτ παραιτήθηκε απ’ τη δουλειά και πλέον μόνο εμπόδιο μέσα της ήταν η σκέψη για τα παιδιά.

«Αυτό κράτησε δέκα χρόνια, τόσο χρειάστηκε για να μπουν σε μία σειρά. Μπορείτε να φανταστείτε τι άκουγαν. Όμως δεν ήθελα να χάσω την ευκαιρία να ζήσω ευτυχισμένη», είπε.

Ο γιος της Μπριζίτ είναι τρία χρόνια μεγαλύτερος από τον Μακρόν και οι κόρες της, είναι 46 και 39.

Τελικά παντρεύτηκαν το 2007, μετά το διαζύγιο της Μπριζίτ από τον Αντρέ-Λουί Οζιέρ το 2006. Σχετικά με τη ζωή μαζί, η Μπριζίτ είπε πως ακόμα ο πρόεδρος της Γαλλίας την εκπλήσσει με την εξυπνάδα του και τη μνήμη του.

Λέει πως πολλές φορές του μαγειρεύει πρωινό και μερικές φορές δείπνο, και ασχολείται με φιλανθρωπικές εκστρατείες.

Αναφερόμενη στα σχόλια που γίνονται συχνά για τα ρούχα της, τονίζει πως δεν την πειράζουν καθόλου.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις