Κόσμος

Η Μπριζίτ Μακρόν… ηθοποιός για μια μέρα – video

Από Πρώτη Κυρία, guest star σε γνωστή τηλεοπτική σειρά της Γαλλίας. Η Μπριζίτ Μακρόν ετοιμάζεται για το ντεμπούτο της στην τηλεόραση.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Κάποτε (όταν γνώρισε τον 17χρονο τότε Εμανουέλ) ήταν καθηγήτρια λατινικών και γαλλικής γλώσσας και επέβλεπε το θεατρικό εργαστήρι του σχολείου όπου εργαζόταν. Μετά (πολλά χρόνια μετά) έγινε Πρώτη Κυρία της Γαλλίας. Τώρα, η Μπριζίτ Μακρόν θα γίνει και ηθοποιός. Αλλά για λίγο.

Η σύζυγος του προέδρου της Γαλλίας δέχτηκε να συμμετάσχει ως guest star στη σειρά Vestiaires, που προβάλλεται εδώ και οκτώ χρόνια στο κανάλι France 2. Πρόκειται για μια κωμική σειρά αφιερωμένη στους ανθρώπους με αναπηρία. Και στο πρώτο επεισόδιο της σεζόν, η Μπριζίτ Μακρόν θα υποδυθεί τη… Μπριζίτ Μακρόν.

Οι παραγωγοί της σειράς σκέφτηκαν να προτείνουν στην Πρώτη Κυρία της Γαλλίας να είναι guest star στη σειρά εξαιτίας της ευαισθησίας που δείχνει και η ίδια στο θέμα που πραγματεύεται η σειρά.

Βέβαια, οι… κακεντρεχείς “σκέφτηκαν” πως ίσως η απόφαση της Μπριζίτ Μακρόν να παίξει έναν μικρό ρόλο σε μια δημοφιλή σειρά είναι ένας τρόπος να δώσει λίγο… ώθηση στον σύζυγό της, που ένα χρόνο και κάτι μήνες μετά την εκλογή του στην προεδρία της Γαλλίας βλέπει τα ποσοστά της δημοτικότητάς του στο ναδίρ.

«Δεν ξέρω πως να το κάνω αυτό» ήταν η πρώτη αντίδραση της Μπριζίτ Μακρόν όταν της… πρότειναν το ρόλο. «Δεν μου αρέσουν οι κάμερες ούτε τα φώτα. Δεν έχω παίξει ποτέ ρόλο, το μισώ» είπε στους παραγωγούς η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας. Ο ρόλος που είχε συνηθίσει, άλλωστε, ήταν διαφορετικός. Ήταν καθηγήτρια όταν δίδασκε στο θεατρικό εργαστήρι στο σχολείο όπου φοιτούσε ο Εμανουέλ Μακρόν στην Αμιέν.

Ήδη, οι παραγωγοί της σειράς έδωσαν στη δημοσιότητα ένα promo σχεδόν ενός λεπτού. Δείχνει τη Μπριζίτ Μακρόν να φτάνει στο στούντιο όπου γυρίζεται η σειρά. Να μιλά με τους παραγωγούς, τους ηθοποιούς. Τη δείχνει να βοηθά έναν από τους ηθοποιούς με τις αναπνοές του.

brigittemacron seira

«Είμαι Πρώτη Κυρία όταν βάζω το “κοστούμι” αυτό. Μόλις το βγάλω, τελειώνει. Ακριβώς όπως ένα θεατρικό κοστούμι» ακούγεται να λέει στους συντελεστές.

Το επεισόδιο της σειράς Vestiaires με την Μπριζίτ Μακρόν θα προβληθεί το βράδυ του Σαββάτου, 15 Σεπτεμβρίου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ουμάρ Κρεμλιόφ: Από τους «Night Wolves» στην πυγμαχία, ο Ρώσος που χρηματοδότησε τη γαμήλια δεξίωση του Τραμπ Τζούνιορ στις Μπαχάμες
Η νύφη Μπετίνα Άντερσον επιβεβαίωσε ότι ο Ούμαρ Κρεμλιόφ κάλυψε μέρος των τριήμερων εορτασμών στις Μπαχάμες – Ο 43χρονος Ρώσος ολιγάρχης πλήρωσε 100.000 δολάρια για να νοικιάσει ιδιωτικό νησί για τη δεξίωση και 70.000 δολάρια για πυροτεχνήματα
Ο Ρώσος ολιγάρχης Ουμάρ Κρεμλιόφ
Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ άλλαξαν εκτάκτως σχολείο στα παιδιά τους – Το «Happy birthday, my love» για τα 42α γενέθλιά του
Οι ανησυχίες για την ασφάλεια και οι δυσκολίες στις καθημερινές μετακινήσεις πίσω από την απόφαση του ζευγαριού - Το τρυφερό βίντεο της Μέγκαν Μαρκλ στον «simply the best» σύζυγό της
Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ