Παρασκευή, 3 Μαΐ
19oC Αθήνα

Η Νταϊάνα ήταν στον γάμο του πρίγκιπα Γουίλιαμ!

Νταϊάνα

Μπορεί να έχουν περάσει 20 χρόνια από τον θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνα, αλλά ο πρίγκιπας Γουίλιαμ δηλώνει ότι η μητέρα του ήταν μαζί του σε μια από τις πιο σημαντικές μέρες της ζωής του. Την ημέρα που παντρεύτηκε την πριγκίπισσα Κέιτ.

Ο 35χρονος πρίγκιπας Γουίλιαμ μιλά για την αδικοχαμένη μητέρα στο επερχόμενο ντοκιμαντέρ των ITV και HBO “Diana, Our Mother: Her Life ana Legacy” και αποκαλύπτει ότι αισθάνθηκε την παρουσία της στον γάμο του το 2011.

“Όταν έφτασε ο γάμος πραγματικά αισθάνθηκα ότι ήταν εκεί. Ξέρεις υπάρχουν φορές όταν κοιτάς κάποιον ή κάτι για δύναμη και ένιωσα ότι ήταν εκεί για μένα”, δηλώνει ο πρίγκιπας Γουίλιαμ για την πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Στο ντοκιμαντέρ μιλά και ο πρίγκιπας Χάρι, τονίζοντας πόσο δύσκολο ήταν να μιλήσουν για τον θάνατό της. “Δεν θα μιλήσουμε ξανά ανοιχτά και δημόσια για την Νταϊάνα” είναι ο όρκος που έχει δώσει ο πρίγκιπας Γουίλιαμ.

“Είναι πολύ διαφορετικό να κάνεις ένα τέτοιο ντοκιμαντέρ και άλλο πράγμα να στέκεσαι μπροστά σε όλους και να εξηγείς κάτι τόσο προσωπικό”, είπε κατά τη διάρκεια πρόσφατης συζήτησης με δημοσιογράφους στο παλάτι του Kensington. “Νομίζω ότι είναι πολύ σημαντικό να είμαι εδώ να το κάνω αυτό”.

Οι πρίγκιπες ήταν 15 και 12 ετών όταν πέθανε η μητέρα τους πριγκίπισσα Νταϊάνα σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στο Παρίσι. Εξέφρασαν επίσης το γεγονός πως μετανιώνουν για τις τελευταίες τους συζητήσεις μαζί της. “Αν ήξερα ότι αυτή θα ήταν η τελευταία φορά που θα μιλούσα στη μητέρα μου θα έλεγα τα πράγματα που ήθελα”, σημειώνει ο πρίγκιπας Χάρι.

Πηγή: Metro

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε