Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Η πριγκίπισσα Νταϊάνα είχε και κακιά μητριά – Τι απέγινε

Η πριγκίπισσα Νταϊάνα είχε και κακιά μητριά – Τι απέγινε

Όπως όλα τα παραμύθια με πρίγκιπες και πριγκίπισσες έτσι και αυτό της πριγκίπισσας Νταϊάνας είχε και μια κακιά μητριά. Η Κόμισα Σπένσερ δεν ήταν όποια κι όποια. Κόρη της διάσημης συγγραφέως γλυκερών αναγνωσμάτων, της Μπάρμπαρα Κάρτλαντ, η Ρέιν Σπένσερ είχε όλα εκείνα τα στοιχεία που τις έδιναν άξια τον τίτλο της κακιάς της ιστορίας μας.

Η Ρέιν Σπένσερ είχε 4 παιδιά από προηγούμενο γάμο. Συνολικά είχε παντρευτεί τρεις φορές. Η “βιτριολική Ρέιν” όπως την αποκαλούσε ο προγονός της και αδερφός της Νταϊάνας, Τσαρλς Σπένσερ πέθανε στα 87 της πριν από δυο χρόνια. Ο Τσαρλς Σπένσερ την αποκαλούσε έτσι γιατί θεωρούσε ότι με την στάση της ξεπουλούσε την ιστορία της οικογένειας των Σπένσερ και έκανε κακό γενικότερα στο όνομά τους. Όσο για την Νταϊάνα; Οι σχέσεις της δεν ήταν οι καλύτερες με την δεύτερη σύζυγο του πατέρα της. Ήταν άθλιες, όπως λένε αυτοί που ξέρουν.

Η Ρέιν Σπένσερ είναι θαμμένη σε νεκροταφείο στο νοτιοδυτικό Λονδίνο και την έχουν ξεχάσει όλοι. Τόσο πολύ, που το μνήμα της δεν γράφει ούτε το όνομά της! Έχει έναν μικρό ξύλινο σταυρό και πιθανότατα μετά την ταφή της δεν ασχολήθηκε κανείς μαζί του. Ούτε τα δικά της παιδιά, ούτε τα θετά της παιδιά. Στην κηδεία της δεν πήγε κανένας από την οικογένεια Σπένσερ αφού δεν ήθελαν να την βλέπουν στα μάτια τους.

Ο μεγαλύτερος γιος της που είναι και βουλευτής έμεινε άφωνος όταν βρετανικά ΜΜΕ επικοινώνησαν μαζί του για να τον ρωτήσουν τι έχει συμβεί. Όπως είπε, το θέμα αυτό είχαν αναλάβει τα δυο μικρότερα αδέλφια του. Με κάτι χαζές δικαιολογίες απάντησαν κι εκείνοι και όλα δείχνουν ότι δεν είχε άδικα το παρατσούκλι “βιτριολική Ρέιν”.

πηγη: DailyMail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις